Megérkezett a nyár, csobbanjon a Rómain!

Élménymedencével, csúszdákkal, pezsgőfürdővel és szaunával várja Budapesten a Római Strandfürdő.

HungaryCard Plus kártyával 50% kedvezmény a szekrényes belépőjegy árából.

GDPR, Adatvédelem, Hírlevél fel- és leiratkozás…

és hasonló tartalmú levelek özönlenek el mindenkit. Ez alól mi sem lehetünk kivételek! Természetesen mi is igyekszünk minden szabályt betartani, frissíteni tájékoztatónkat, szabályzatunkat, de mindezt még azzal is tetézzük, hogy hamarosan egy teljesen megújult honlappal is találkozni fognak! Az új honlapról egy következő levelünkben részletesebben fogunk írni, hiszen az átállás az Önök segítsége nélkül nem lehet sikeres!

Budapesti kalandok és pihenés a Benczúr Hotelben HungaryCarddal!

Szálljon meg a Benczúr Hotelben és szerezzen élményeket a fővárosban HungaryCard kedvezményekkel! Számos látnivaló és program a Cirkusztól kezdve, a Széchenyi Fürdőn keresztül, az Állatkertig. HungaryCarddal 15% kedvezmény a csomagajánlatból, valamint az éttermi a la carte fogyasztás összegéből.

MINIVERSUM VAKÁCIÓ 2018. június 18 – augusztus 31-ig!

A nyári vakáció idején mindennap izgalmas programokkal várjuk a gyerekeket és a felnőtteket. A legkisebbeknek nemcsak a terepasztal mellett, hanem a játszóházban is változatos elfoglaltságot kínálunk, ahol mesékkel és játékokkal, valamint az apró kezek műhelyében kézműves foglalkozásokkal is várjuk őket. 

HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.

Kényeztető pihenés Bikalon a Puchner Kastélyszálló****-ban!

A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza.

HungaryCarddal 25% kedvezmény a napi szobaárakból.

Éjszaka a Hatvani Vadasparkban 2018. június 22-én!

A Vadasparkban a zárás után sem áll meg az élet, de vajon mit csinálnak éjszaka az állatok? Ha kíváncsi vagy rá, akkor itt a remek alkalom, hogy körbe sétáld a parkot és megfigyeld az itt élő állatokat, persze, csak, ha nem félsz. Az éjszakai élet szinte olyan, mint egy igazi dzsungelkaland! Fürkészd ki az állatok éjszakai életének titkait, amelyeket nappal szinte biztosan nem láthatsz! Hozz magaddal elemlámpát, fejlámpát s mókázz egy nagyot nálunk!

HungaryCarddal 50% kedvezmény a teljes árú jegy árából.

Fedezze fel Hatvan kulturális látnivalóit!

A város az utóbbi néhány évben teljesen újjáépült: ismét régi pompájában látható a Grassalkovich-kastély, amely a Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeumnak ad otthont. Átalakulva, megújulva várja látogatóit a Hatvany Lajos Múzeum állandó és időszaki kiállításaival, valamint különleges serfőzdéjével.
HungaryCard tulajdonosoknak 50% a múzeumok és 25% kedvezmény a Vadászati Élménytér belépőjegyének árából.

Hétvégén irány a Hatvani Strand!

A kora nyári kánikulában jól jön egy kis hűsítő csobbanás. Ideális választás a hétvégén nyitó hatvani strand, ahol a család apraja-nagyja megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget.

HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt egész napos jegy árából.

The Great Gatsby balettshow 2018. július 6-án és július 7-én a Margitszigeten!

A 2018-as nyár táncszenzációja az F. Scott Fitzgerald népszerű A nagy Gatsby című regénye és Baz Luhrmann 2013-as nagysikerű, kétszeres Oscar-díjas filmje alapján készült The Great Gatsby balettshow, melyben ezúttal neves nemzetközi balett-társulatok táncosai jelenítik meg a húszas évek Amerikájának kicsapongó, élvhajhász világát. HungaryCarddal 40% kedvezmény a színházjegy árából!

Sugár Bowling & Pub – élmények kicsiknek és nagyoknak!

A Sugár Bowling & Pub Budapest legnagyobb bowling centere, a teljesen felújított Sugár Üzletközpontban  tizedik éve várja vendégeit tíz professzionális, a legmodernebb technológiával felszerelt bowlingpályával.

HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a kártya felmutatására a bowlingjáték árából, illetve 1 alkalommal 50% kedvezmény a pályabérlés árából.