fbpx
2024-02-20
Hírek

Wellness élmények a Rudas Fürdőben!

HungaryCarddal 50% kedvezmény a mindenkor érvényes szekrényes belépőre, amely hétköznapokon csak a wellness-spa részlegbe, míg hétvégén az all in komplex belépőre vonatkozik.

A 450 éves Rudas fürdő azzal a céllal épült, hogy a közeli források gyógyvizét felhasználva a megtisztulást, feltöltődést segítse. Csaknem fél évezreddel később, ma sem találnak ennél ideálisabb helyszínt ahhoz, hogy a várost el sem hagyva élvezzék a pihenést.


A pihenés sosem ér véget és nincs az kőbe vésve sehol sem, hogy ne kényeztethetnék magukat bármikor egy kis wellness programmal, sőt!

A Rudas Gyógyfürdő legújabb szárnyában a legmodernebb technikával, európai színvonalú, ugyanakkor a hely hagyományait maximálisan tiszteletben tartó fürdőélmény mellett, az emeleten nemzetközi-magyar fúziós konyhával, egy Aqua bárral, valamint a tetőn egy páratlan kilátást biztosító panoráma medencével várják a vendégeket. Hab a tortán, hogy éttermük termeiből (és egyébként a fürdő medencéiből is) olyan kilátás nyílik a Dunára és a városra, mely világviszonylatban is egyedülálló.


további információ


Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról