fbpx
2024-03-26
Archívum

Évadnyitó fesztivál és húsvéti programok a bikali Reneszánsz Élménybirtokon!

Évadnyitó fesztivál és Húsvét középkori köntösben, varázslatos programokkal március 30-án, 31-én és április 1-én az Élménybirtokon! HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt jegy árából 2 fő részére.

Programok:

Évadnyitó fesztivál
2024. március 30. 11:00-17:00

Az Élménybirtokon életre kel a középkor: less be a kézműves műhelyekbe, légy tűzzománc míves, vagy mézeskalács készítő egy rövid időre. Térj be a Fogadóba és Kemencés udvarunkba, ahol finom, magyaros ételek illata csiklandozza orrodat és frissítő italok oltják a szomjúságodat. A gyermekeket középkori játszótér, szórakoztató előadások, a felnőtteket fenomenális középkori stand up comedy várja.

Húsvétvasárnap
2024. március 31. 11:00-17:00

Húsvétvasárnap különleges programokkal tesszük felejthetetlenné az ünnepet, ahol a Szelindek zenekar középkori dallamokkal szórakoztatja időutazó vendégeinket. Délben Térdszéli Katica meséjébe csöppenhettek, ezután solymászunk mutatja be és repteti fenséges madarait. A Tücsök és a Hangya tanulságos zenés meséjét, és a Lovagok és dámák látványos lovas előadását, az elmúlt 9 év legjobb uraknak szóló középkori stand up comedyje, az Úr-kurzus követi. 

Bolondos Húsvéthétfő
2024. április 1. 11:00-17:00

Húsvéthétfőn nevezzetek a Bolondos sorversenyünkre és izgalmas élmények mellett még wellness belépőt is nyerhettek szállodánkba! A kicsik Ugi mama varázsiskolájában a sok tánc mellett bűbájokat is tanulhatnak, a Patarobajon pedig a lovak és lovagok világába leshetnek be. Délelőtt pedig a húsvéti nyuszi csoki tojásait is megkereshetik. A talpalávalót a Szelindek zenekar biztosítja egész nap. A Flúgos zenetörténet előadáson a zene történetében is elmerítkezhettek, délután pedig a lovagok küzdenek meg a dicsőségért. 


további információ