fbpx
2023-10-03
Hírek

Ono Poké Bowl Bár – egy tál Hawaii a Bartók Bélán!

A Poké bowl Hawaii nemzeti étele. Neve egy vágástechnikát jelöl. Tradicionálisan friss hallal, színes zöldségekkel és mesés szószokkal készül, amiket egy tálban keverünk össze. HungaryCarddal 10% kedvezmény az étlap szerinti árakból.



Az Ono hawaii nyelven finomat jelent, nekünk pedig fontos, hogy ez minden nálunk készült ételre és italra igaz legyen :).
Friss halas, húsos és vegán bowlokkal várunk, ami mellé különleges limonádékat, koktélokat és desszerteket is kérhetsz. Mindezt szép környezetben, sok növénnyel, barátságos kiszolgálás mellett élvezheted nálunk.
Mi az a poké bowl?
A poké bowl egy hawaii eredetű fúziós étel. Neve egy vágástechnikára utal, vagyis arra, ahogy a nyers tonhalat vagy lazacot kis, falatnyi kockákra vágják. A pokét előételként és főételként is fogyasztják, az eredeti poké bowl elsősorban nyers halakat tartalmaz, de manapság egyéb proteinekkel is fogyasztják szerte a világon.
A poké bowl négy fontos összetevőre épül: alap (elsősorban rizs), protein, zöldségek, szósz, és a tetejére kerülő ropogós réteg. Egy mély tányérban, azaz bowlban keverjük össze az egészet, és hidegen tálaljuk.


További információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról