fbpx

Elfogadóhelyeknek

A HungaryCard kedvezményrendszerébe bármelyik szálláshely (kemping, panzió, szálloda), étterem, kulturális, vagy egyéb intézmény térítésmentesen beléphet.
A belépés feltétele a Kedvezményadói nyilatkozat kitöltése, aláírása és visszaküldése.

Teendők a belépéshez:

  • Töltse le a csatlakozási nyilatkozatot és kitöltve juttassa el hozzánk. FIGYELEM: Letöltéshez az egér bal gombjával kattintson az alábbi linkre, majd válassza a “Letöltés” gombot!
  • Kedvezményadó partneri nyilatkozat  (abban az esetben töltse ki, ha a kártya felmutatására szándékozik kedvezményt adni, a kártya érvényességi idején belül korlátlan alkalommal. Bármilyen más kedvezményadási formával és egyéni szerződéskötéssel kapcsolatban az 1/266-3741-es, vagy a 30/844-8888-as számon várjuk hívását!)
  • A letöltött nyilatkozatot töltse ki. Kitöltés után ellenőrizze az adatokat, és ha minden rendben, nyomtassa ki, írja alá, majd pecsételje le alul.
  • A kitöltött, aláírt, lepecsételt lapokat beszkennelve küldje el a marketing@hotelinfo.hu címre, vagy postázza erre a címre: Hotelinfo Kft., 1056 Budapest, Váci utca 78-80.
  • Ha a kitöltéssel kapcsolatban bármilyen problémája, kérdése van, segítséget nyújtunk a (1) 266-3741, vagy (1) 267-0896 telefonszámokon 9-17 óra között.
    Ha nem tudja kinyomtatni az adatlapokat, kérjük jelentkezzen telefonon, és postázzuk Önnek a szükséges dokumentumokat.
  • Kérjük, hogy a HungaryCard képét helyezze el honlapján, szórólapján, hogy ezzel is jelezze, hogy kedvezményadó partnerünk!

 

Kedvezményadóinkat a vállalt kedvezményért cserébe alapadatokkal (név, cím, telefon, honlap, e-mail cím) térítésmentesen megjelentetjük a HungaryCard Partnerkatalógusban, valamint a www.hungarycard.hu oldalon.

Amennyiben bővebb, hangsúlyosabb megjelenést szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a marketing@hotelinfo.hu e-mail címen.

A nyomdai és egyéb anyagokért látogassa meg a letöltések menüpontot!