fbpx

Ismertető

 

Kedves Kártyatulajdonos!

Örülünk, hogy Önt is a HungaryCard felhasználói között üdvözölhetjük! Néhány mondatban szeretnénk segítséget nyújtani a kártya használatához, hogy minél több nagyszerű élményre és megtakarításra tegyen szert hazánkban.

A kártya mindkét típusa számtalan kedvezményt kínál utazásnál, fürdőkben, színházakban, múzeumokban, stb., több mint 700 partnerünknél. Nem névre szóló, átruházható, így családtagok, barátok is élvezhetik előnyeit.

hirdetés

Az idei évtől a kártya az aktiválástól számított 365 napig érvényes.

A jelenlegi járványhelyzet okán szeretnénk hangsúlyozni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásokért (nyitvatartás, átmeneti bezárás, programváltozás) nem áll módunkban felelősséget vállalni. Javasoljuk, hogy kövesse weboldalunk híreit! Kísérje figyelemmel heti hírlevelünket és facebook oldalunkat, amelyben rendszeresen tájékoztatjuk felhasználóinkat az aktualitásokról.

 

Hasznos tudnivalók lépésről-lépésre:

Regisztráció a bejelentkezési ablakban. (adatlap kitöltése, kártyaszám rögzítése)

Belépés az oldalra (felhasználói névvel és jelszóval), majd kártyaszám rögzítése, amennyiben  a
a regisztrációnál nem tettük meg azonnal.

Partnerkatalógus áttanulmányozása:

  • Kedvezményt adó partnereinket régiók szerint találja a kiadványban
  • Minden partnernél szürke piktogram jelöli a felmutatós, korlátlan alkalommal igénybe vehető kedvezményeket.
  • A zöld téglalapban található a Basic csomag, a piros téglalapban lévő pedig a Plus csomaghoz tartozó elektronikus szelvényeket jelöli, melyek meghatározott alkalommal vehetők igénybe.
  • jelenti, hogy papír szelvényfüzetet is kell használni hozzá. (Csak Plus csomaghoz jár.)

Elektronikus szelvénycsomag áttekintése (honlapon bejelentkezve azonnal látható, de a bejelentkezési ablakban található “Elektronikus szelvényeim”-re  kattintva bármikor újra elérhető). Piktogramok segítségével
tematikusan tájékozódhat a kínálatból.

Papír szelvényfüzet áttekintése, amennyiben HungaryCard Plus csomaggal rendelkezik. Fontos, hogy az itt
található szelvényeket a tömbben és nem abból kitépve vigyük a szolgáltatóhoz a plasztik kártyával együtt!

Program, utazás tervezése HungaryCarddal:

  • Mindig érdemes előre megnézni, hogy az adott kedvezmény milyen formában vehető igénybe és hány főre szól.
  • Szálláshelyeknél a foglaláskor jelezzük, hogy HungaryCard kártyával rendelkezünk.
  • Elektronikus szelvényeknél néhány esetben nyomtatás szükséges, ezt érdemes utazás előtt megtenni.

 

Amennyiben bármilyen kérdés vagy probléma merül fel, a 30/844-8888 információs vonalon készséggel állunk rendelkezésére.

Új élményeket és sok-sok megtakarítást kívánunk a kártya használatával.

                                                                                                                              A HungaryCard csapata

 

 

EGYÉB TUDNIVALÓK A KÁRTYA HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN

A kedvezmények igénybevételéhez fontos, hogy mindig nálunk legyen a plasztik kártya és amennyiben szükséges, az előzetesen kinyomtatott szelvény vagy a papír szelvényfüzet (ez utóbbi csak Plus kártyához jár).

A kedvezmény független attól, hogy milyen módon egyenlíti ki a szolgáltatás árát, készpénz, bankkártya, SZÉP kártya esetén is egyaránt érvényesíthető.

A HungaryCard által nyújtott kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók!

 

KEDVEZMÉNYEK A KÁRTYA FELMUTATÁSÁRA

Itt nem kell mást tennie, csak fizetéskor felmutatnia a kártyát, és azonnal levonják az adott kedvezményt.

FONTOS! Szálláshelyek és éttermek esetében már a foglaláskor előzetesen jelezni kell, hogy Ön HungaryCard tulajdonos. Kizárólag közvetlen foglalásnál jár a kedvezmény, szállásportálokon (szallas.hu, booking.com, stb.) keresztül nem érvényesíthető!

Szálláshelyeknél általában a napi szobaárakból, éttermeknél az étlap szerinti fogyasztás összegéből jár a kedvezmény.

Múzeumok, strandok, kalandparkok, egyéb szolgáltatók esetén a kedvezmény maximum 2 fő részére vehető igénybe és a teljes árú, általában felnőtt belépőjegyre vonatkozik. Amennyiben ettől eltérően működik a kedvezmény, azt az adott szolgáltatónál külön jelezzük.

 

E-SZELVÉNYEK FELHASZNÁLÁSA

Az e-szelvényeket a fenti színes piktogramokkal jelöltük. Ezek igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges a honlapunkon történő regisztráció, majd a kártya aktiválása. Ezt követően 365 napig állnak rendelkezésre az itt található kedvezmények. Egy regisztrációhoz több kártya is rögzíthető, akár különböző évjáratúak is.

A honlapra való bejelentkezés után bármikor elérheti, kezelheti az e-szelvényeit.

Tematikus piktogramok (múzeum, színház, fürdő, stb.) segítségével tudja könnyedén áttekinteni a lehetőségeket. A szelvények darabszáma jelzi, hogy hány alkalommal vehető igénybe az adott kedvezmény.

Az elektronikus szelvények felhasználása kétféleképpen történhet. Legtöbb partnerünknél elég, ha rögzítve van a HungaryCard sorszáma, és a pénztárnál bemutatja a kártyát, ahol online érvényesítik a kedvezményét. Más partnereink azt kérik, hogy előre nyomtassa ki a náluk felhasználható e-szelvényt. Ezeket itt a katalógusban és weboldalunkon is külön jelezzük!

 

  AZ E-SZELVÉNYEK NYOMTATÁSÁHOZ AZ ALÁBBIAKAT KELL TENNIE:

  • Bejelentkezés után, az „E-szelvényeim” menüpont alatt láthatja – témakörönként felsorolva – az e-szelvényeket.
  •  A sor végén pipával válassza ki azt a szelvényt, amelyet fel szeretne használni (egyszerre többet is lehet), majd adja meg a kívánt darabszámot, végül az oldal legalján nyomja meg a „Nyomtatás” gombot.
  • Felugrik a kiválasztott szelvények listája. Ekkor meg kell adnia a kezdő dátumot (a kinyomtatott e-szelvényeket az ettől számított 30 napon belül lehet felhasználni), majd következhet a „Nyomtatás”.

Ahol nincs pipálási lehetőség, ott a szöveg is jelzi, hogy a kedvezményt partnerünk online úton érvényesíti, a saját pénztáránál.

 

MEGTAKARÍTÁSOK A PAPÍR SZELVÉNYFÜZETTEL

Ott, ahol ilyen piktogramot lát, együttesen lesz szüksége a kártyára és a szelvényfüzetre. (Szelvényfüzet csak HungaryCard Plus csomaghoz tartozik). Mielőtt használatba venné a papír szelvényfüzetet, írja rá a címlapjára a HungaryCard sorszámát. Ezután adja át a szelvényfüzetet és a kártyát kedvezményadó partnerünk pénztárosának, aki kitépi a megfelelő pénztárszelvényt, majd a füzetben maradó tőszelvénnyel együtt visszaadja Önnek. Az itt található szelvények 2023. december 31-ig érvényesek.

A szelvényfüzetben található azonos szelvényeket akár többen is igénybe vehetik egyszerre (pl. egy kártyával 4 fő is válthat félárú belépőt a Palatinus Strandra).

 

MINDIG KÉZNÉL! – HUNGARYCARD MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az ingyenes applikáció segítségével online kapcsolat nélkül is kedvére válogathat

az elérhető kedvezményekből. Az alkalmazás kedvezmény-, elfogadóhely-típus, település, megye és régió szerinti szűréssel segíti a felhasználót. Megmutatja a közelben lévő partnereket, azok adatait, elérhetőségeit, és emellett útvonaltervező is rendelkezésre áll.

 

HA TÖBBET SZERETNE

Ha Basic csomaggal rendelkezik, de több kedvezményt szeretne, akkor lehetősége van a Plus csomagra történő bővítésre – egy kártyánál egy alkalommal, honlapunkon keresztül. Ehhez be kell jelentkeznie, majd a „Csomagbővítés” menüpontra kattintva kiválasztani a kívánt lehetőséget. A megfelelő összeg átutalása után a megadott kártya sorszámához mi aktiváljuk a további e-szelvényeket, illetve postázzuk a Plus csomaghoz járó szelvényfüzetet. Ön ezzel megkapja a bővebb csomag szolgáltatásait, és kártyáját már a Plus csomagnak megfelelően használhatja.

 

PROBLÉMA ESETÉRE

Ha bármilyen nehézség adódna valamelyik kedvezményadó partnerünknél, mi azonnal segítünk Önnek!

(+36) 30/844-8888 számon elérhető információs vonalunk hétköznap 10-18 óra között hívható.

Ha nem kapta meg a kedvezményt… Ha nem használta fel már kinyomtatott e-szelvényeit… Ha nem sikerült regisztrálnia… Vagy ha bármilyen más tisztázandó kérdése akad – csak hívja info-vonalunkat, és mi biztosan megtaláljuk a megoldást.

Sajnos vannak esetek, amikor azonnali segítség nem lehetséges. Kérjük ezért, hogy mindig őrizze meg a kifogásolt szolgáltatással kapcsolatos számlát, jegyet, nyugtát! Jegyezze fel a pontos időpontot és helyszínt is, ahol nem volt megelégedve, és mindenképpen jelezze e-mailben a marketing@hotelinfo.hu címen. Ne feledje, hogy szükségünk van minden visszajelzésre, hiszen a HungaryCard akkor lehet még kedvezőbb, ha Önökkel közösen fejlesztjük tovább.

 

GARANCIA

Kártyacsomagunkat a vásárlást igazoló számla vagy nyugta bemutatása mellett a vásárlástól számított 3 napon belül lehet visszaváltani Budapesten, a Váci utcai Hotelinfo Irodában (1056 Budapest, Váci utca 78-80., Tel.: (+36) 1/266-3741).

Visszaváltáshoz hozza magával a hiánytalan állapotban lévő kiadványcsomagot a kártyával együtt (Plus csomagnál a papír szelvényfüzetet is, az összes szelvénnyel).

 

 

 

 

 

hirdetés