fbpx

Ismertető

 

BELFÖLDI ÉLMÉNYEK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

A HungaryCard Magyar Turizmus Kártya egy belföldi turisztikai kártya, mely nem névre szóló, így családtagok, barátok is élvezhetik annak előnyeit, érvényessége 2024. december 31.

Ízelítő a kártya nyújtotta kedvezményekből

Korlátlanul igénybe vehető kedvezmények:

 • 10-50% szálláshelyeken, éttermekben, strandokon, kalandparkokban, fitness termekben, színházakban, múzeumokban, fesztiválokon, élményközpontokban.

Meghatározott számú alkalommal igénybe vehető kedvezmények:

 • 50% egyúti vasúti menetjegyre
 • 50% helyközi Volán autóbuszjáratokon
 • kedvezményes autópálya matrica
 • ingyenes helyi közlekedés vidéki nagyvárosokban
 • ingyenes múzeumbérlet
 • 50% budapesti gyógyfürdőkbe, az Aquaworldbe és számos vidéki gyógy- és barlangfürdőbe
 • 50% a Magyar Nemzeti múzeumba, a Pécsi Zsolnay Negyedbe, a Gödöllői Királyi Kastélyba, a Művészetek   Völgye Fesztiválra, egyes várakba, kastélyokba
 • 20-50% dunai hajózásnál
 • 40% a Városmajori Szabadtéri Színpad előadásaira
 • 50% a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, a Pesti Magyar Színház, az Újszínház, a Pécsi Nemzeti Színház és a Szegedi Nemzeti Színház előadásaira

A kártya ára akár egy nap alatt is megtérülhet!

Megvásárolhatják magánszemélyek és cégek a munkavállalók részére béren kívüli juttatásként kedvező adózással, csekély értékű ajándékként.

A SZÉP kártyával összevonva is használható, így annak vásárló értéke jelentősen növelhető.

 

 

 

Kedves Kártyatulajdonos!

Örülünk, hogy Önt is a HungaryCard felhasználói között üdvözölhetjük! Néhány mondatban szeretnénk segítséget nyújtani a kártya használatához, hogy minél több nagyszerű élményre és megtakarításra tegyen szert hazánkban.

A jelenlegi, a turisztikai szektort is érintő gazdasági nehézségek okán szeretnénk hangsúlyozni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásokért (nyitvatartás, átmeneti bezárás, programváltozás) nem áll módunkban felelősséget vállalni. Mielőtt útnak indul, feltétlenül tájékozódjon az adott szolgáltató nyitvatartásáról az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében! Javasoljuk, hogy kövesse weboldalunk híreit! Kísérje figyelemmel heti hírlevelünket és facebook oldalunkat, amelyben rendszeresen tájékoztatjuk felhasználóinkat az aktualitásokról.

 

Hasznos tudnivalók lépésről-lépésre:

Felhasználói regisztráció a bejelentkezési ablakban. (adatlap kitöltése, kártyaszám rögzítése)

Belépés az oldalra (e-mail címmel és jelszóval), majd kártyaszám rögzítése, amennyiben  a
a regisztrációnál vagy a kártyarendelés során nem tettük meg azonnal.

Partnerkatalógus áttanulmányozása:

 • Kedvezményt adó partnereinket régiók szerint találja a kiadványban
 • Minden partnernél szürke piktogram jelöli a felmutatós, korlátlan alkalommal igénybe vehető kedvezményeket.
 • A piros téglalapban lévő pedig az elektronikus szelvényeket jelöli, melyek meghatározott alkalommal vehetők igénybe.
 • jelenti, hogy papír szelvényfüzetet is kell használni hozzá.

Elektronikus szelvénycsomag áttekintése (honlapon bejelentkezve azonnal látható, de a bejelentkezési ablakban található “Elektronikus szelvényeim”-re  kattintva bármikor újra elérhető). Piktogramok segítségével tematikusan tájékozódhat a kínálatból.

Papír szelvényfüzet áttekintése:

Fontos, hogy az itt található szelvényeket a tömbben és nem abból kitépve vigyük a szolgáltatóhoz a plasztik kártyával együtt!

Program, utazás tervezése HungaryCarddal:

 • Mindig érdemes előre megnézni, hogy az adott kedvezmény milyen formában vehető igénybe és hány főre szól.
 • Szálláshelyeknél a foglaláskor jelezzük, hogy HungaryCard kártyával rendelkezünk.
 • Elektronikus szelvényeknél néhány esetben nyomtatás szükséges, ezt érdemes utazás előtt megtenni.

 

Amennyiben bármilyen kérdés vagy probléma merül fel, a 30/844-8888 információs vonalon készséggel állunk rendelkezésére.

Új élményeket és sok-sok megtakarítást kívánunk a kártya használatával.

                                                                                                                              A HungaryCard csapata

 

 

EGYÉB TUDNIVALÓK A KÁRTYA HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN

A kedvezmények igénybevételéhez fontos, hogy mindig nálunk legyen a plasztik kártya és amennyiben szükséges, az előzetesen kinyomtatott szelvény vagy a papír szelvényfüzet.

A kedvezmény független attól, hogy milyen módon egyenlíti ki a szolgáltatás árát, készpénz, bankkártya, SZÉP kártya esetén is egyaránt érvényesíthető.

A HungaryCard által nyújtott kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók!

 

  KEDVEZMÉNYEK A KÁRTYA FELMUTATÁSÁRA

Itt nem kell mást tennie, csak fizetéskor felmutatnia a kártyát, és azonnal levonják az adott kedvezményt.

FONTOS! Szálláshelyek és éttermek esetében már a foglaláskor előzetesen jelezni kell, hogy Ön HungaryCard tulajdonos. Kizárólag közvetlen foglalásnál jár a kedvezmény, szállásportálokon (szallas.hu, booking.com, stb.) keresztül nem érvényesíthető!

Szálláshelyeknél általában a napi szobaárakból, éttermeknél az étlap szerinti fogyasztás összegéből jár a kedvezmény maximum 6 fő részére.

Múzeumok, strandok, kalandparkok, egyéb szolgáltatók esetén a kedvezmény maximum 2 fő részére vehető igénybe és a teljes árú, általában felnőtt belépőjegyre vonatkozik. Amennyiben ettől eltérően működik a kedvezmény, azt az adott szolgáltatónál külön jelezzük.

 

  E-SZELVÉNYEK FELHASZNÁLÁSA

Az e-szelvényeket a fenti piktogrammal jelöltük. Ezek igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges a honlapunkon történő felhasználói regisztráció, majd a kártya aktiválása. Egy regisztrációhoz több kártya is aktiválható, akár különböző évjáratúak is.

A honlapra való bejelentkezés után bármikor elérheti, kezelheti az e-szelvényeit.

Tematikus piktogramok (múzeum, színház, fürdő, stb.) segítségével tudja könnyedén áttekinteni a lehetőségeket. A szelvények darabszáma jelzi, hogy hány alkalommal vehető igénybe az adott kedvezmény.

Az elektronikus szelvények felhasználása kétféleképpen történhet. Legtöbb partnerünknél elég, ha HungaryCardját korábban aktiválta felhasználói fiókjában, és a pénztárnál bemutatja a kártyát, ahol online érvényesítik a kedvezményét. Más partnereink azt kérik, hogy előre nyomtassa ki a náluk felhasználható e-szelvényt. Ezeket itt a katalógusban és weboldalunkon is külön jelezzük!

 

  AZ E-SZELVÉNYEK NYOMTATÁSÁHOZ AZ ALÁBBIAKAT KELL TENNIE:

 • Bejelentkezés után, az „E-szelvényeim” menüpont alatt láthatja – témakörönként felsorolva – az e-szelvényeket.
 •  A sor végén pipával válassza ki azt a szelvényt, amelyet fel szeretne használni (egyszerre többet is lehet), majd adja meg a kívánt darabszámot, végül az oldal legalján nyomja meg a „Nyomtatás” gombot.
 • Felugrik a kiválasztott szelvények listája. Ekkor meg kell adnia a kezdő dátumot (a kinyomtatott e-szelvényeket az ettől számított 30 napon belül lehet felhasználni), majd következhet a „Nyomtatás”.

Ahol nincs pipálási lehetőség, ott a szöveg is jelzi, hogy a kedvezményt partnerünk online úton érvényesíti, a saját pénztáránál.

 

  MEGTAKARÍTÁSOK A PAPÍR SZELVÉNYFÜZETTEL

Ott, ahol ilyen piktogramot lát, együttesen lesz szüksége a kártyára és a szelvényfüzetre. Mielőtt használatba venné a papír szelvényfüzetet, írja rá a címlapjára a HungaryCard sorszámát. Ezután adja át a szelvényfüzetet és a kártyát kedvezményadó partnerünk pénztárosának, aki kitépi a megfelelő pénztárszelvényt, majd a füzetben maradó tőszelvénnyel együtt visszaadja Önnek. Az itt található szelvények 2024. december 31-ig érvényesek.

A szelvényfüzetben található azonos szelvényeket akár többen is igénybe vehetik egyszerre (pl. egy kártyával 4 fő is válthat félárú belépőt a Palatinus Strandra).

PROBLÉMA ESETÉRE

Ha bármilyen nehézség adódna valamelyik kedvezményadó partnerünknél, mi azonnal segítünk Önnek!

(+36) 30/844-8888 számon elérhető információs vonalunk hétköznap 10-18 óra között hívható.

Ha nem kapta meg a kedvezményt… Ha nem használta fel már kinyomtatott e-szelvényeit… Ha nem sikerült regisztrálnia… Vagy ha bármilyen más tisztázandó kérdése akad – csak hívja info-vonalunkat, és mi biztosan megtaláljuk a megoldást.

Sajnos vannak esetek, amikor azonnali segítség nem lehetséges. Kérjük ezért, hogy mindig őrizze meg a kifogásolt szolgáltatással kapcsolatos számlát, jegyet, nyugtát! Jegyezze fel a pontos időpontot és helyszínt is, ahol nem volt megelégedve, és mindenképpen jelezze e-mailben a marketing@hotelinfo.hu címen. Ne feledje, hogy szükségünk van minden visszajelzésre, hiszen a HungaryCard akkor lehet még kedvezőbb, ha Önökkel közösen fejlesztjük tovább.

 

GARANCIA

Kártyacsomagunkat a vásárlást igazoló számla vagy nyugta bemutatása mellett a vásárlástól számított 3 napon belül lehet visszaváltani Budapesten, a Váci utcai Hotelinfo Irodában (1056 Budapest, Váci utca 78-80., Tel.: (+36) 1/266-3741).

Visszaváltáshoz hozza magával a hiánytalan állapotban lévő kiadványcsomagot a kártyával és a papír szelvényfüzettel együtt.