fbpx
2023-11-06
Archívum

Háromcsillagos erdei feltöltődés Mátraházán, a 4 Évszak Hegyihotelben!

Több mint 300 féle aktív kikapcsolódási lehetőség, ízletes gasztronómia és tökéletes kényelem lélegzetelállító erdei környezetben. HungaryCarddal 10% kedvezmény az ellátás nélküli szállásdíjból!

A High-Tech Sportok Bázisa hegyi üdülője nem csak azért nyújt top-élményt, mert 715 méter magasan a Mátra szívében található, hanem azért is, mert az ide szervezett események a hamisítatlan HSB magas minőséget képviselik. Mátraháza központjában található háromszintes épületben pazar környezetben, háromcsillagos körülmények várják a pihenni vágyókat, a csapatösszetartásra érkezőket, a családi ünnepet megülőket, a kis- és nagy gyermekes családokat, a baráti társaságokat, nyugdíjas köröket, mindenkit, aki számára a minőségi aktív pihenés és kikapcsolódás fontos. A szállóvendégek minden nap a saját szobájuk ablakából csodálhatják meg a mátrai erdő vadjait, a napnyugtával előmerészkedő őzeket, szarvasokat.


A szobák modern kialakítása, berendezése nem mellőzi a természetközeliség hangsúlyozását, a szarvas mint motívum végigvonul az egész vizuális látványvilágon. A vendég, ha kitekint az ablakon, az erdőbe pillant, ott van a sűrűjében, érzi, ahogy a lomb átöleli. Arra törekedtünk, ez az érzés a szobában se illanjon el, ezért ha a bolyhos szőnyegre lépünk, felidézzük a puha avart, a pasztell színek az erdő színeire hangoltak, a dekoráció a mátrai rengeteg által inspirált, ha a fürdőbe pillantunk a fa természetessége hatja át az egész miliőt.


Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!