fbpx
Feliratkozás hírlevélre

Hírek


 • Palatinus egész évben a fürdőzés szerelmeseinek!

  Palatinus egész évben a fürdőzés szerelmeseinek!

  2023.08.08.

  A Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő egész évben várja a kikapcsolódásra vágyókat. A téli időszakban sem kell lemondani a fürdőzés élményéről. HungaryCard Plus kártyával 50% kedvezmény a mindenkor érvényes hétköznapi és hétvégi, szekrényes belépő árából! 


 • A szórakozás eddig sosem látott formája a VR Vidámparkban!

  A szórakozás eddig sosem látott formája a VR Vidámparkban!

  2023.08.07.

  A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal felejthetetlen kikapcsolódásban lehet része minden korosztálynak. HungaryCarddal 10% kedvezmény a jegy árából, mely a www.vrparkbudapest.hu oldalon történő online jegyvásárlás során érvényesíthető a 10hungarycard kuponkód beírásával.


 • Új kedvezményadó partnerünk a Budavári Palota Szent István - terme!

  Fedezze fel a Budavári Palota csodáját, a Szent István – termet!

  2023.08.07.

  HungaryCarddal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a szit.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HC2022 kuponkód használatával érvényesíthető. • Interaktív időutazás a Budapest Retro Élményközpontban!

  Interaktív időutazás a Budapest Retro Élményközpontban!

  2023.08.07.

  Három szinten kvízek, videók és játékok segítségével mutatjuk be a 70-es, 80-as évek használati tárgyait, emlékeit és hogy milyen volt az élet akkoriban. Remek szórakozás az egész család számára! 2022/2023-as HungaryCarddal 50% kedvezmény, 2023/2024-es kártyával 10% kedvezmény az Élményközpont teljes árú felnőtt belépőjegyének árából maximum 2 fő részére, a Bistróban pedig 10% kedvezmény a fogyasztás árából. 


 • Izgalmas fogások, burjánzó zöld környezetben a zuglói Szőnyi Garden Étteremben!

  Izgalmas fogások burjánzó zöld környezetben a zuglói Szőnyi Garden Étteremben!

  2023.08.01.

  A hely kínálatában szerepelnek a nemzetközi konyha remekei, a magyaros jellegű ételek és a helyi séf specialitásai. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás árából.


 • Frissítő feltöltődés a Leányfalu Termálfürdőben!

  Frissítő feltöltődés a Leányfalu Termálfürdőben!

  2023.07.31.

  A Duna partján kialakított strand, a Termálfürdő Leányfalu árnyat adó ősfákkal és nagy, szabad zöldterületekkel egész évben várja a napimádókat és a fürdőzőket is. HungaryCarddal 50% kedvezmény a felnőtt napi belépőjegy árából. • Élmény együtt, kortól függetlenül - Bringóhintóval a Margitszigeten!

  Élmény együtt, kortól függetlenül – Bringóhintóval a Margitszigeten!

  2023.07.31.

  Körbekirándulni a Margitszigetet már önmagában is vidám hétvégi program az egész családnak, pláne ha mindezt bringózva teszi. HungaryCard tulajdonosoknak 60% kedvezmény az 1 órai kölcsönzési időre bármely eszköz igénybevétele esetén!


 • Kozmikus élmények a Bükki Csillagdában!

  Kozmikus élmények a Bükki Csillagdában!

  2023.07.25.

  A Bükki Csillagda rengeteg érdekes látnivalóval és interaktív élménnyel várja az érdeklődőket: ilyen például a Nap megfigyelésére is alkalmas, világszínvonalú távcső, planetárium, megtapogatható meteoritok, izgalmas virtuális űrutazások és egy tanösvény is várja a látogatókat. HungaryCarddal 10% kedvezmény a kombinált felnőttjegy árából.


 • Izgalmas újdonságok a Macska Múzeumban!

  Izgalmas újdonságok a Macska Múzeumban!

  2023.07.25.

  A doromboló cicusok mellett újdonságként AR-technológiával készült oroszlánfej, angol és magyar nyelvű audio-tárlatvezetés és cicás Akvarellfestő workshop várja a látogatókat. HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 alkalommal 1 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából és 10% kedvezmény a workshop részvételi díjából.


 • Új kedvezményadó partnerünk a Bonvital Wellness & Gastro Hotel és a Brix Bistro Hévízen!

  Új kedvezményadó partnerünk a Bonvital Wellness & Gastro Hotel és a Brix Bistro Hévízen!

  2023.07.25.

  A Bonvital Wellness & Gastro Hotel****superior Hévíz felnőttbarát szállodája, amely a belváros szívében, a Tófürdőtől mindössze 100 méterre helyezkedik el. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból, valamint az a' Ia carte étel és ital fogyasztás árából.


Feliratkozás hírlevélre

Megtakarítási tippek

Virtuális katalógus 2022/2023

Virtuális katalógus 2023/2024

Cafeteria ajánlat

GYIK

Szegedi Nemzeti Színház

hirdetés

ttg-hungary

HCbanner