fbpx
Feliratkozás hírlevélre

Hírek


 • Állandó és időszaki programok a Szegedi Dóm Látogatóközpontjában!

  Állandó és időszaki programok a Szegedi Dóm Látogatóközpontjában!

  2023.02.06.

  A Szegedi Dóm az egyetlen olyan templom Magyarországon, ami a 20. században épült fel. A neoromán stílusú templom 81 méteres magasságával az ország 5. legmagasabb templomának mondható. HungrayCarddal 15% kedvezmény minden típusú belépőjegy árából a kártyatulajdonos és társasága részére.


 • Új kedvezményadó partnerünk a Vén Diófa De Lux Panzió Szegeden!

  Pihenés és feltöltődés a Vén Diófa De Lux Panzióban Szegeden!

  2023.02.06.

  A családias stílusban megálmodott Vén Diófa Panzió a Petőfi Sándor sugárúton található, csupán néhány percre a szegedi élet lüktető központjától. A belváros kulináris különlegességeket nyújtó éttermei, mediterrán közösségi terei, kávézói, nyüzsgő sétáló utcája, gyorsan és kényelmesen megközelíthető szálláshelyről. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból.


 • Magyar utazók, földrajzi felfedezők!

  Magyar utazók, földrajzi felfedezők!

  2023.01.25.

  A Magyar Földrajzi Múzeum látogatói közel hetven magyar utazó életútjának segítségével ismerhetik meg, hogy milyen szerepet játszott nemzetünk a Föld megismerésében, a térképek fehér foltjainak eltüntetésében. HungaryCarddal 25% Kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.


 • Izgalmas élmények a Scavenger Escape szabadulószobában!

  Izgalmas élmények a Scavenger Escape szabadulószobában!

  2023.01.24.

  Egy emlékezetes programot szeretne a barátokkal vagy a családdal?  A játék minden korosztály számára izgalmas élményekkel teli kikapcsolódást nyújt. HungaryCarddal 30% kedvezmény, mely a kártya helyszínen történő felmutatása esetén érvényes.


 • Január 26-tól újra várja vendégeit a miskolctapolcai Barlangfürdő!

  Január 26-tól újra várja vendégeit a miskolctapolcai Barlangfürdő!

  2023.01.23.

  A természet csodája Európa közepén. Látogasson el Miskolctapolcára és mártózzon meg a páratlan szépségű Barlangfürdő gyógyító vízében! HungaryCard tulajdonosoknak 30% kedvezmény a felnőtt belépő árából, az időkorlát nélküli jegytípusra.


 • Új kedvezményadó partnerünk a szabadkígyósi Wenckheim-kastély!

  Új kedvezményadó partnerünk a szabadkígyósi Wenckheim-kastély!

  2023.01.03.

  A felújított épületben egy korszerű, interaktív kiállítás került kialakításra, melynek címe: „Vendégségben Wenckheiméknél”. A kiállítás olyan érzéssel tölti el a látogatót, mintha egy időutazás során a Wenckheim család vendégeként érkezne a kastélyba. HungaryCarddal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.


 • Élmények és Látnivalók Magyarországon útikönyv HungaryCard kedvezménnyel!

  Élmények és Látnivalók Magyarországon útikönyv HungaryCard kedvezménnyel!

  2023.01.03.

  Gyűjts velünk élményeket és fedezzük fel együtt Magyarország különleges tájait! Ennek a könyvnek ott a helye minden családi könyvespolcon. HungaryCarddal 20% kedvezmény (6.250.-Ft helyett 5.000 Ft) a könyv árából. A kedvezmény a Hotelinfo Irodában (1056 Budapest, Váci utca 78-80.) történő személyes vásárlás során, vagy online rendelésnél érvényesíthető.


 • Esztergomban is új kedvezményadó partnerek várják a HungaryCard tulajdonosokat!

  Fedezze fel Esztergom látnivalóit és gasztronómiáját!

  2023.01.03.

  A Főszékesegyházi Kincstárban 20%, a Keresztény Múzeumban, a Hotel Adalbert***-ben, a Prímás Pincében és a Rondella Kávézóban 10% kedvezményt vehetnek igénybe a HungaryCarddal rendelkezők. 


 • Új kedvezményadó partnerünk a Macska Múzeum!

  Új kedvezményadó partnerünk a Macska Múzeum!

  2022.11.21.

  Interaktív játékok, festménykiállítás és ajándékbolt különleges cicafajták doromboló társaságában! HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 alkalommal 1 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.


 • Pihenés és feltöltődés Tatán a Penta Lux Hotel-ben!

  Pihenés és feltöltődés Tatán a Penta Lux Hotel-ben!

  2022.10.25.

  Fedezze fel Tata szépségeit és szálljon meg a családias hangulatú Penta Lux Hotelben! HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból.


Feliratkozás hírlevélre

Megtakarítási tippek

Virtuális katalógus 2022/2023

Virtuális katalógus 2023/2024

Cafeteria ajánlat

GYIK

Szegedi Nemzeti Színház

hirdetés

ttg-hungary

HCbanner