fbpx
2017-07-05
Archívum

The Best Film Music Songs – a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

A híres filmslágereket, betétdalokat magyar sztárelőadók szólaltatják meg egy izgalmas felállású szimfonikus zenekar kíséretében.

HungaryCard tulajdonosoknak 40% kedvezmény 2 főre, a koncertjegy árából!

The Best
FilMusic Songs

szimfonikus filmsláger koncert

BEMUTATÓ

2017. július 9. (vasárnap) 20.00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Vannak slágerek, amelyekre nemcsak automatikusan dalra fakadunk és felhangosítjuk a rádiót, hanem a legemlékezetesebb filmjelenetek is azonnal eszünkbe jutnak. Ha megszólal a Maniac, a lábszármelegítőben helyben futó Jennifer Bealse jelenik meg szemeink előtt a Flashdance-ből, az I Had the Time of My Life című számra pedig beugrik a „piszkos tánc”, amelyet Patrick Swayze és Jennifer Grey lejtett el a meghökkent publikum előtt. De ugyanúgy lepereg fejünk mozijában az Eye of the Tigerre edző Rocky, vagy a hajóorrban széttárt karral álló Kate Winslet és Leonardo di Caprio Celine Dion híres dalával. A filmek sikereivel együtt ezek a dalok is slágerklasszikusokká váltak, és immár elválaszthatatlanok vizuális párjuktól.

A Margitsziget impozáns szabadtéri színpada júliusban ismét az ország legnagyobb kertmozijává változik egy lenyűgöző koncert erejéig. A Budapesti Nyári Fesztivál évek óta népszerű filmzenekoncert-sorozatának idei állomásán a legnagyobb filmslágerek csendülnek fel rendhagyó, szimfonikus feldolgozásban. A híres filmslágereket, betétdalokat magyar sztárelőadók szólaltatják meg egy izgalmas felállású szimfonikus zenekar kíséretében. A dalok alatt pedig természetesen – az eddigi filmzene koncertekhez hasonlóan – óriás kivetítőn élvezhetjük az adott mozifilmekből összeállított képsorokat.

Vendégművészek:
Keresztes Ildikó
Polyák Lilla
Radics Gigi
Homonnay Zsolt
Serbán Attila
Szabó Ádám

további információ