fbpx
2018-02-13
Archívum

Félárú belépő a Magyar Nemzeti Cirkusz 2018. évi új nemzetközi gálaműsorára!

24. éve turnézik a Nemzeti Cirkusz Magyarországon. Az idei évben ellátogatók Európa egyik legizgalmasabb és legszínvonalasabb cirkuszműsorát láthatják porondjukon az újévi gálaműsoron. Az idei turné első állomása Budapest, az előadás 2018. március 15-18. között látható a Pólus Center parkolójában. HungaryCard Basic kártyával 4 db, Plus kártyábal 6 db 50% kedvezményű cirkuszjegy váltható. 

A világ legveszélyesebb levegő produkcióját mutatja be Super Silva Jr., aki először látható Európában. A brazíliai artista, minden túlzás nélkül, vakmerő bátorságának köszönhetően az életével játszik a magasban.

Budapest, Moszkva, Kína és Monte-Carlo meghódítása után újra a Nemzeti Cirkusznál a világszerte hatalmas sikereket aratott The Gerlings. A columbiai csoport magas drót számában egy igazi kuriózumot láthat a közönség, amit jelenleg csak ők tudnak bemutatni. A legendás 7 fős piramist védőháló nélkül, 8 méter magasban adják elő. Először lesz látható Magyarországon a dupla halálkerék produkciójuk, amiben 4 kerékben futnak egyszerre, még nagyobb ugrásokkal.

Érkezik egy talán még vakmerőbb vendégművész is: Bruno Raffo, aki csodálatos oroszlánjait vezeti elő. A vadállatok hozzá tartoznak a klasszikus cirkuszhoz. Egy igazi temperamentumos oroszlánprodukciót láthatnak a nézők, amely szintén nem veszélytelen.

A Casselly család szinte házi fellépő a Nemzeti Cirkusznál. A Monte-Carlói Cirkuszfesztiválon Ezüst-, majd Arany-díjat nyert család a világ leglenyűgözőbb elefántrevüjét mutatja be 4 elefánttal és 4 lóval.

A kicsiket és nagyokat is egyaránt szórakoztatja a 2016. Varsói Cirkuszfesztiválon arany díjat nyert Don Christian, ahol kizárólag a közönség döntött. Nagyon barátságos és vicces bohóc produkció!

Ty Tojo szintén 2018-ban debütál hazánkban, így először lesz japán artista a Nemzeti Cirkusz porondján. Az elmúlt 3 évben a világhírű Roncalli Cirkusz porondján szerepelt. A Guinness rekorder zsonglőr produkciójához még hasonlót sem láthatott a hazai közönség idáig.

További információ