Célunk, hogy minél több alkalommal bemutathassunk egy különleges borászatot szezonális ételekkel párosítva egyedi betétprogrammal megfűszerezve. Első állomásunk Erdély, a Recas borvidék nedüivel 2018. április 11-én 19 órai kezdettel.
HungaryCard felmutatására 10% kedvezmény a részvételi díjból.
Az ételeket Lőrincz György, a 2016 Gault & Millau Év könyhafőnöke díjas vendégséfünk készíti el.
Amuse bouche
Borjú tatár, mangó, uborka – Sole királyleányka
Hideg előétel
Kacsamáj terrine vaníliás gyöngyhagyma, vajaskalács – Sole sauvignon blanc
Leves
Turbolya veloute, rántott fürjtojás – Sole barrique chardonnay
Meleg előétel
Barnavajban sült borjúláb fűszeres bundában, zöldbabfőzelék – Medvetánc cuvée
Főétel
Szarvascomb, feketeszedres erdei gomba, sült gnocchi – Selene Fekete leányka
Desszert
Rákóczi túrós vol. 4 – Ambrozy sauvignon blanc
Ráadás Korty: Solo quinta
Ár: 13.990 Ft / Fő
A borkostoló részeként egy különleges vizuális túra keretein belül bepillantást nyerhetnek a Recas borvidék rejtelmeibe,
emllett a Bolka Bonbon egy kis bobon kóstolóval is kedveskedik a vendégeknek.
Program:
19:00 ÉRKEZÉS
19:15 VIZUÁLIS TÚRA
19:45 BORVACSORA
Létszám: Max: 40 fő / Min: 20 fő
Ültetés: 8 személyes körasztaloknál
Facebookon / Instagrammon folyamatosan egyre több érdekességet és információt osztunk meg veletek az eseménnyel kapcsolatban.
Asztalfoglalás:
Carl Lutz rakpart 1.
reservation@restaurantvogue.hu
+36 30 942 5027