fbpx
2018-04-23
Archívum

Májusi 1-i hosszú hétvége – Majális a Miniversum-ban

Az első májusi hétvégén a kiállítás megtekintése mellett, szuper családi programokkal is várjuk a látogatókat. A játszóházban a gyerekek elkészíthetik a családi kirándulások kedvenc játékait: szélforgókat, papírsárkányokat, papírrepülőket és papírhelikoptereket is. HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható. 

2018. április 28 – május 1.

Fedezd fel, éld át, irányítsd!

3 ország 300 négyzetméteren, 5000 minifigura, 1300 méter sínpálya, 14 település, 600 épület, 100 vonat mozgásban – a MINIVERSUM izgalmas felfedeznivalót kínál a család minden tagjának.

300 négyzetméteres, folyamatosan mozgásban levő terepasztalunk megtekintése után, játszóházunkban a tavaszi kirándulások játékai mellett a gyerekek kipróbálhatják milyen érzés egy vonat irányítása (iPad vonatozás) és elkészíthetik első makettházukat is. Míg a kicsik játszanak, a nagyobbak feltöltődhetnek kávézónkban. A MINIVERSUM-ban repül az idő – nálunk az egész család eltölthet egy kellemes délelőttöt vagy délutánt.

Azoknak, akik szeretnék megtudni hogyan épült a Miniversum és kíváncsiak arra, hogyan működik a minivilág, a 11 és 16 órakor induló Kulisszák mögötti túrát is ajánljuk.

Válasszatok kvízjátékaink közül, és ha sikerül minden kérdést helyesen
megválaszolnotok, akkor egy családi belépőt is nyerhettek!

további információ