fbpx
2018-05-07
Archívum

Miniversum szülinapi csúcsforgalom 2018. május 12-13-ig!

Ezen a hétvégén 4. születésnapját ünnepli a világ egyik legnagyobb modellvasút és terepasztal kiállítása, a Miniversum. Ebből az alkalomból a 14 év alatti gyermekek ingyenesen látogathatják* meg a kiállítást és fedezhetik fel a minivilágot! HungaryCarddal 10% kedvezmény a felnőtt- és gyerekjegy árából!

 

 

A vonatok és a vasút kicsi és nagy rajongóit fergeteges szülinapi programokkal, interaktív zenés-bábos foglalkozással is várjuk a május 12-13-i hétvégén. Szülinapi kvízjátékunkban a legszemfülesebbek megkereshetik a terepasztalon elrejtett 4-es számokat. Játszóházunkban már 10 órakor indul a buli, ahol a foglalkozások mellett kölyökpezsgővel is készülünk legkisebb látogatóink fogadására.

 

Fedezd fel, éld át, irányítsd!

3 ország 300 négyzetméteren, 5000 minifigura, 1300 méter sínpálya, 14 település, 600 épület, 100 vonat mozgásban – a MINIVERSUM izgalmas felfedeznivalót kínál a család minden tagjának.

 

 

Május 12. 11:30 óra – Szeretnéd megtudni azt, hogyan épült a MINIVERSUM?

Kíváncsi vagy a világ egyik legnagyobb terepasztalának a működésére? Akkor nálunk a helyed szombaton délelőtt 11.30-kor! Az építői csapat egyik tagja ingyenes, tárlatvezetéssel egybekötött előadást tart az érdeklődő látogatóknak.

Május 13. 11:00 óra – Tortavadászat Kalimpával, a bábok bábjával

A zenés, táncos előadás során a gyerekek Kalimpával együtt megkeresik majd a Miniversum szülinapi tortájához szükséges varázs-alapanyagokat és a program végén meg is kóstolhatják a tortát!

Május 12-13. 10:00 – 18:00 – BRIO ÉPÍTŐNAPOK.

Ezen a hétvégén fa építőjátékok és vonatok segítségével a kicsik megépíthetik első modellvasútjukat és felfedezhetik az alkotás örömét. Játszóházunkban a nagyobbakra is gondolunk, őket a Märklin, az ifjú titánokat a Roco termékei, a tapasztaltabb versenyzőket pedig egy valódi terepasztal és a kézműves modellező asztal izgalmai várják.

 

Játszóházi programok a május 12-13 hétvégén:

 

Időpont:

Program:

10:30 és 16:00

apró kezek kreatív műhelye

Mondd meg, hogy melyik a kedvenc járműved és mi megtanítjuk,hogyan kell papírból elkészíteni!

11:00    

Kulisszák mögötti tárlatvezetés**

12:00    

Kvíz és kincskereső játék

13:00    

Digitális vonatozás iPaddel

14:00

Makettház építés és füvesítés**

16:00    

Kulisszák mögötti tárlatvezetés**

 

A MINIVERSUM-ban repül az idő – nálunk az egész család eltölthet egy kellemes délelőttöt vagy délutánt. Míg a kicsik játszanak, a nagyobbak feltöltődhetnek kávézónkban.

* 14 éves korig a gyerekek ingyen látogathatják a kiállítást akkor, ha az őket kísérő szülő megváltja a teljesárú belépőjegyet. Egy ingyen gyermekjegy felhasználásához egy teljesárú belépő megváltása szükséges. Ha egy felnőttel több gyermek érkezik, akkor is csak egy gyermek jöhet be ingyenesen, a többi gyermeknek meg kell váltani a belépőt. 14 éves korig a gyerekek csak felnőtt kísérővel látogathatják a Miniversumot.

** A játszóházi foglalkozásokon a részvétel – Miniversum belépő megváltásával – ingyenes, kivéve kulisszák mögötti tárlatvezetés és a „Makettház építés és füvesítés” programokat. További részletek és információk a www.miniversum.hu oldalon.A programok kezdési időpontjának változtatási jogát fenntartjuk.