fbpx
2018-05-15
Archívum

Elő-gyermeknapi hosszúhétvége a Miniversumban 2018. május 19-21-ig!

Azok a gyerekek, akik ezen a hétvégén ellátogatnak a MINIVERSUM-ba, idén kétszer is megünnepelhetik a gyermeknapot! Vidám vetélkedőkkel és különleges tárlatvezetéssel is várjuk a családokat, és minden gyerek zsákbamacska ajándékot is választhat!  HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható. 

Csokievő- és lufifújó verseny – Ti milyen gyorsan tudnátok kicsomagolni és megenni egy csokit késsel és villával? Meddig kell fújni a lufit, hogy óriási legyen, de ne durranjon ki? Az igazán vállalkozószellemű gyerekek most próbára tehetik ügyességüket és a nyertesek Miniversum meglepetéssel térhetnek majd haza!

Mesenapok a játszóházban –segítünk elkészíteni kedvenc mesehőseiteket: Thomast, a gőzmozdonyt, a Kisvakondot,Bogyót és Babócát, és sok más kedves mesefigurát is.

Szeretnéd megismerni a MINIVERSUM titkait? –Vegyél részt a 13 órakor kezdődő körbevezetésen, ahol elmesélünk mindent a Miniversum építési titkairól, a tervezés és a kivitelezés részleteiről, valamint magyarázatot kapnak a gyerekek a terepasztal elsőre oda nem illő jeleneteire is: mit keres egy dinó Sopronban, és hogyan szállhatott le egy ufó Pannonhalmán.

Fedezd fel, éld át, irányítsd!

3 ország 300 négyzetméteren, 5000 minifigura, 1300 méter sínpálya, 14 település, 600 épület, 100 vonat mozgásban – a MINIVERSUM izgalmas felfedeznivalót kínál a család minden tagjának.

A MINIVERSUM-ban repül az idő – nálunk az egész család eltölthet egy kellemes délelőttöt vagy délutánt. Míg a kicsik játszanak, a nagyobbak feltöltődhetnek kávézónkban.

 

Játszóházi programok május 19-21-én:

Időpont:

Program:

10:30, 16:00

Csokievő és lufifújó verseny

Apró kezek műhelye –kézműves foglalkozásainkon segítünk elkészíteni a kedvenc mesefiguráidat!

11:00    

Kulisszák mögötti tárlatvezetés*

12:00

MINIVERSUM kvíz

13:00

Irányíts te egy vonatot! – Digitális vonatozás iPaddel

13:00

Ismerd meg a MINIVERSUM titkait – vezetett bemutató

14:00    

Makettház építés és füvesítés*

16:00    

Kulisszák mögötti tárlatvezetés*

* A játszóházi foglalkozásokon a részvétel – Miniversum belépő megváltásával – ingyenes, kivéve kulsszák mögötti tárlatvezetés és a „Makettház építés és füvesítés” programokat. További részletek ésinformációk a www.miniversum.hu oldalon. A programok kezdési időpontjának változtatási jogát fenntartjuk.