fbpx
2018-09-11
Archívum

Tokaji borkóstoló a Szedmák Pince és Borházban Tarcalon!

Ahogy Bodrogkeresztúr felől, a Tokaji-hegyen át beérkezel Tarcalra, bal kéz felől a Kövesdi pincesor tárul eléd. Itt találhatod meg takaros borházunkat, ahová megérkezve kicsit megáll az idő, őszinte mosollyal várunk, poharadba lágyan és titokzatosan érkezik a napfényízű bor, időt hagyva az érzésnek: otthon vagy nálunk. HungaryCarddal 10% kedvezmény a borkóstoló árából.

Érkezhetsz családdal, baráti társasággal, kedveseddel vagy magányosan, számunkra fontos, hogy jól érezd magad. Szeretünk mindenkivel beszélgetni, időt adni a borok megismerésére, így nálunk a borkóstolás pihentető kikacsolódás is egyben. Jó idő esetén szívesen terítünk meg a teraszon, a nyárfák árnyékában, a gyerekek aszfaltfirkával és egyéb játékokkal élvezhetik a nálunk töltött időt. Télen a borházunk kóstolótermében a kandalló ropogása mellett kínáljuk borainkat.

Amennyiben a borokról szeretnél többet megtudni, céges rendezvényt szervezel vagy nagyobb csoporttal tervezel a borkóstolót, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi ajánlatot készíthessünk.

További információ