fbpx
2019-02-07
Archívum

Utazás Kiállítás 2019 Budapest – február 21-24-ig a Hungexpo Vásárközpontban!

Közel 300 kiállító, köztük 21 ország, utazási irodák, bloggerek nyújtanak információt nyaralóhelyekről. Az egész környezet utazásra inspirál, kezdd itt a nyaralás tervezését! HungaryCard tulajdonosoknak – a szakmai nap kivételével – 50% kedvezmény a belépőjegy árából alkalmanként 2 főre, vagy egy alkalommal 4 főre.

A kiállítás ideje alatt vásári kedvezménnyel várjuk látogatóinkat a HungaryCard standján (A pavilon 201B1 stand):

HungaryCard 2019 Plus csomag ára: 13.000 Ft helyett 11.000 Ft

HungaryCard 2019 Basic csomag ára: 7.000 Ft helyett 6.000 Ft


Bács-Kiskun megye és Kecskemét, mint a kiállítás belföldi díszvendége külön erre az eseményre összeállított egészségturizmus ajánlatokkal készül. 

A víz testet és lelket felfrissítő, nyugtató és gyógyító jótékony hatásait a legváltozatosabb módokon kínálja látogatóinak Bács-Kiskun megye. Számos termál- és gyógyfürdő közül lehet választani a szolgáltatások, a vízösszetétel, a hangulat, a csúszdák és élményelemek, vagy akár a szaunaválaszték alapján. A természetes vizek kedvelői a tópartokon és az alföldi tájon kanyargó folyópartokon, homokos tengerpartot idéző szabadvízi strandokon élvezhetik a napsütést, a nyarat, a sport és kulturális rendezvények gazdag kínálatát.

Az ország legnagyobb megye számos fürdőjében mindenki megtalálhatja az igényének megfelelőt. A ballószögi Aranykor Wellness és Termálfürdőt, vagy akár a félegyházi Róna Kincse Gyógyfürdőt jó szívvel ajánljuk a családiasabb légkörre vágyóknak, míg a Kecskeméti Fürdő, vagy a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő pezsgésével, gazdag gyógyászati és wellness szolgáltatásaival várja látogatóit.

Keresd Bács-Kiskun megye és Kecskemét standját, érdeklődj a helyi, wellness lehetőségekről! 


A megérdemelt pihenés után mozgásra vágysz, járd be virtuálisan Magyarország tájait az Aktív szigeten! Vagy nézz be a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ nyitott „élmény arénájába”!

Budapest, mint az Utazás kiállítás házigazda városaként egy 400 m2-es interaktív élményeket kínáló standot épít fel Budapest Európa Sportfővárosa cím apropóján.

Az aréna középpontjában felállított életnagyságú boxring tölti be a színpad szerepét, ahol folyamatos kulturális programokkal, sport- és táncbemutatókkal várják a kiállítás vendégeit. A tervek szerint a látogatók a színpadon találkozhatnak sztársportolókkal és a Sportfőváros hivatalos nagyköveteivel.

A BFTK hivatalos médiapartnere, az M4 Sportcsatorna riportere a helyszínen élőben moderálja és közvetíti az élmény arénában zajló eseményeket, melyeket közvetlen közelről a ring mellett elhelyezett lelátóról, vagy távolabbról, a ring felett elhelyezett nagyméretű led kivetítőkről kísérhet figyelemmel a publikum.

A Budapest-stand sportzónáiban, animátorok és sportolók segítségével,  a látogatók testközelből ismerkedhetnek meg a magyar kifejlesztésű „fociasztallal”, a teqball-lal, belenézhetnek egy-egy asztalitenisz, streetball mérkőzésbe, de lesz vívás, evezés és kerékpár is, illetve minden, ami látható, bárki számára kipróbálható, átélhető lesz.

Nemcsak a hagyományos sportok rajongói és szurkolói számára nyújt szórakozási és találkozási lehetőséget a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, hanem az egyre inkább teret hódító esportok megszállottjai számára is. Az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület közreműködésével nem csak alkalom nyílik megtekinteni igazolt sportolóink és eredményes esportolóink között zajló küzdelmeket – sportriporteri kommentálás mellett -, hanem a vállalkozó szellemű látogatók esportolóként ki is próbálhatják magukat.


Az Utazás kiállítás eseménydús, aktív hétvégét ígér az egész családnak. Ehhez a rendezvény pavilonjában a Kölyökpark gyermekjátszó garantálja a gyerekek szórakozását, sőt gyermekmegőrzést is biztosít, így a szülők nyugodtan böngészhetnek a kiállítók ajánlatai között. A kisebbek a Quadro német építő játékkal kiélhetik kreativitásukat. A nagyobbak, de akár a szülők is a Gémklub társasjátékaival játszhatnak. 

Mindemellett a Momentán Társulat improvizációs előadásával, további érdekes színpadi produkciókkal, a Budapest Boat Show-val, 8. HTCC Afrika Expo és Vásárral, Karaván Szalonnal és a 8. Járatlan Utakon Fesztivállal a kiállítás valódi élményforrás és aktív kikapcsolódás. A programokról részletesen ITT olvashatsz!

Vegyél részt az esemény nyereményjátékain és nyerj a több, mint 30 nyeremény közül egyet! A nyereményekről és a játék részvételi feltételeiről bővebb információt ITT találsz.

Fődíjak:

2 főre szóló 5 éjszakás utazás Algériába;

Egy család részére szóló 2 éjszakás szállás a Barack Thermál Hotel & Spa-ban Tiszakécskére Bács-Kiskun megye és Kecskemét jóvoltából;

2 főre szóló 2 éjszakás szállás Ozorára a Pipo Várkastélyba kastélybelépővel a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram felajánlásával.

A kiállításra érdemes elővételben, online jegyet váltani, amellyel pénzt spórolhatunk és még a sorban állást is elkerülhetjük. A rendezvényre utazóknak ezúttal is 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-Start. A belépőjegy megvásárolható OTP SZÉP kártyával, a Hungary Card pedig 50% kedvezményre jogosítja fel tulajdonosát. Az Utazás kiállításról további részletek olvashatók az utazas.hungexpo.hu vagy a facebook.com/utazaskiallitas oldalon.


Találkozzunk 2019. február 21-24. között az Utazás kiállításon!

A Hungexpo Zrt. a programváltoztatás jogát fenntartja!