fbpx
2019-02-07
Archívum

Szerelem a terepasztalon – MaxiLove programmal a Miniversumban 2019. február 16-17-ig!

Ha Valentin nap alkalmából egy igazán lebilincselő, vérpezsdítő és nem mindennapi romantikus programot kerestek, ami mindkettőtöknek egyformán élvezetes is lehet, akkor a február 16-17-i hétvégén a MINIVERSUM-ban a helyetek! HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.

A MINIVERSUM terepasztalát benépesítő emberkék aprók bár, de szerelmük annál hatalmasabb! Randizzatok nálunk Valentin nap alkalmából,vegyetek részt MaxiLove játékunkban, ahol a terepasztalunkon található, híres filmekből való szerelmes jeleneteket kell megtalálnotok! 

Gyertek párban, mondjátok, hogy “szerelmesek vagytok”, és máris részt vehettek MaxiLove játékunkban! Egy feladatmegoldós térképet fogtok kapni, és ha sikerrel veszitek a kaland akadályait, megtaláljátok a szerelmes jeleneteket, akkor a végén vendégeink vagytok egy-egy szerelmi bájkakaóra a kávézónkban! Ha 25 év alatti diákok vagytok, akkor diákigazolványotok felmutatásával kedvezményesen vehettek részt a programon!

Részvételi díj diákoknak (14-25 év között): 5.500Ft/2 fő

Részvételi díj 25 év felett: 7.500Ft/2 fő

A részvételi díj 2 főre tartalmazza a kiállítás megtekintését, a MaxiLove játékot és a szerelmi bájkakaót!

Töltsetek nálunk egy szerelmes délelőttöt vagy délutánt, legyen ez a Valentin nap felejthetetlen élmény mindkettőtöknek!

Ha délután érkeztek, ne feledjétek, hogy 17:00 órától félóránként tíz percig éjszakai kivilágítás fényeiben pompázik a terepasztal.

Ne hagyjátok ki ezt a varázslatos élményt!


Vár a MINIVERSUM! Fedezzétek fel a világ egyik legnagyobb terepasztalát, ahol a vasútmodellek 1,3 km hosszú pályán, 14 település 600 épülete, valamint 1200 személyautó és 5000 miniatűr figura között siklanak a síneken. Interaktív kiállításunkon a ti gombnyomásotokra elevenedik meg a táj, lendülnek mozgásba az események.