fbpx
2019-02-13
Archívum

Még mindig aktuális! Ajándékozz Valentin-napra belföldi élményeket és támogasd ezzel az Eszkuláp Egyesület „Valentin Projekt”-jét!

2019. február 8-14-ig a honlapunkon (www.hungarycard.hu) megrendelt, illetve a Hotelinfo Irodában (1056 Budapest, Váci utca 78-80.) személyesen megvásárolt HungaryCard csomagok bevételének 20%-át felajánljuk az Eszkuláp Egyesületnek, hogy Valentin-napra minél több gyepmesteri telepen, menhelyen élő kutyus kaphasson esélyt egy szebb és jobb életre.

Amennyiben nem a hagyományos lufi/csoki/virág/plüss szivecske, stb. beszerzésén gondolkodsz, hanem egy igazán rendhagyó és menő ajándékot szeretnél venni szeretteidnek, itt az alkalom! Rendelj egy HungaryCardot és miközben a szerelmeddel, családoddal, bejárod az országot, gondolj majd arra, hogy egy kutya életét is megváltoztattad kicsit! Ugye milyen jó érzés?


Rohanó világunkban talán nincs is értékesebb ajándék, mint a családdal együtt töltött idő és a minél több közös élmény. Ehhez kínálunk remek lehetőséget a HungaryCard élménykártyával, mely számtalan belföldi programlehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, egy éven keresztül.

S mindezt úgy, hogy közben számos megtakarításra tehetünk szert, miközben felfedezzük hazánk természeti, történelmi, kulturális értékeit vagy éppen fürdőzünk, sportolunk, felhőtlenül kikapcsolódunk. A kártya közel 700 partnernél 10-100% kedvezményt nyújt utazásnál, gyógyfürdőkben, múzeumokban, színházakban, állatkertben, cirkuszban, kalandparkokban, fesztiválokon, szálláshelyeken, éttermekben. Az ára akár egy nap alatt, de egy hétvégi kiruccanás alkalmával biztosan megtérül.

Tekintettel arra, hogy nem névre szóló, kölcsönadhatjuk barátoknak, ismerősöknek, így még jobban kihasználhatóak a kártya előnyei. 

A kedvezmények nagy része legalább 2 főre szól, de több esetben a számla végösszegéből jár az engedmény, ebből adódóan egy család számára egy kártya bőségesen elegendő.


Kártyarendelés

További részletek a Valentin Projektről