fbpx
2019-06-05
Archívum

Pünkösdi vonat-sokadalom a Miniversumban június 8-10-ig!

Ezen a pünkösdi hosszú hétvégén minden a vonatokról és a játékról szól a Miniversumban. Látogatóinknak nem kell messzire utazni, itt egy délelőtt vagy délután alatt felfedezhetik Magyarország, Ausztria és Németország legszebb vidékeit, és részt vehetnek izgalmas kvízjátékainkon is. HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.

Ezen a pünkösdi hosszú hétvégén minden a vonatokról és a játékról szól a Miniversumban. Látogatóinknak nem kell messzire utazni, itt egy délelőtt vagy délután alatt felfedezhetik Magyarország, Ausztria és Németország legszebb vidékeit, és részt vehetnek izgalmas kvízjátékainkon is.



Fedezd fel, éld át, irányítsd!

3 ország 300 négyzetméteren, 5000 minifigura, 1300 méter sínpálya, 14 település, 600 épület, 100 vonat mozgásban – a Miniversum izgalmas felfedeznivalót kínál a család minden tagjának. A Miniversumban repül az idő – nálunk az egész család eltölthet egy kellemes délelőttöt vagy délutánt. Míg a kicsik játszanak, a nagyobbak feltöltődhetnek kávézónkban.


Programok:

                                                                                 

Időpont:

Program:

10:00-11:00    

Miniversum kvíz

11:00-12:15

15:00-16:00

Apró kezek kreatív műhelye

pünkösdi virágkavalkád – megmutatjuk, hogyan tudod elkészíteni papírból a legszebb bazsarózsát és más tavaszi virágok elkészítésének titkaiba is bevezetünk!

mindenünk a vonat! – segítünk elkészíteni kedvenc vonat mesehősödet, de lehetsz masiniszta is! Ami ehhez szükséges, annak elkészítését mi megmutatjuk neked!

11:00    

Kulisszák mögötti tárlatvezetés*

13:00-14:00    

Digitális vonatozás iPaddel

14:00-15:00  

Makettház építés és füvesítés*

16:00    

Kulisszák mögötti tárlatvezetés*

 

* A játszóházi foglalkozásokon a részvétel – Miniversum belépő megváltásával – ingyenes, kivéve kulisszák mögötti tárlatvezetés és a „Makettház építés és füvesítés” programokat. További részletek és információk a www.miniversum.hu oldalon.A programok kezdési időpontjának változtatási jogát fenntartjuk.