fbpx
2019-07-16
Archívum

Művészetek Völgye Fesztivál 2019. július 19-28.

2019. július 19. és 28. között kerül megrendezésre a Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválja a, 29. Művészetek Völgye Fesztivál Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. A tíznapos fesztivál közel 1500 különleges programmal vár Titeket. HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény 2 főre a helyszínen váltott belépőjegy árából.

Többek között könnyűzenei, jazz, világzenei, népzenei és komolyzenei koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, egész nap színes gyermekprogramokkal, zöld programokkal, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal készülnek a szervezők, de ami biztosan elmaradhatatlan kelléke a fesztiválnak, az az önfeledt kikapcsolódás és szórakozás. Tarts velünk 2019-ben is és töltődj fel egy évre élményekkel!


A Művészetek Völgye huszonkilenc programhelyszínen várja a látogatókat színházzal, irodalommal, tánccal, koncertekkel, újcirkusszal, hangversennyel, népzenével, kiállításokkal, workshopokkal, gyerek- és zöld programokkal. A Panoráma Színpad a Művészetek Völgye könnyűzenei nagyszínpada, mely nevét a fesztiválozóktól kapta 2016-ban és azóta is büszkén viseli. A Panoráma Színpad a Völgy tíz napja alatt, július 19. és július 28. között minden nap két koncerttel készül.

Több nemzetközi előadó is ellátogat a Völgybe, a Panoráma Színpadon ad koncertet a német Alice Francis, a brit Amber Run és a Kosheen. Fellép a Boban Markovic Orkestar, vendégük Palya Bea lesz.


A hazai kedvencek közül színpadra lép az Anna and the Barbies, a Quimby, a Bohemian Betyars,  a Csík Zenekar. Lesz Random Trip és Hiperkarma, koncertet ad a Péterfy Bori & Love Band, a Margaret Island, a Kiscsillag, a 30Y, az Elefánt, a Vad Fruttik és az Irie Maffia. Fellép Dés László, vendége Básti Juli lesz, a Budapest Bár koncertjén Behumi Dóri, Kiss Tibi, Németh Juci és Tóth Vera énekelnek majd .

A Völgylakók egy igazán egyedülálló jubileumi program részesei lehetnek: 10. születésnapját ünnepli Szabó Balázs Bandája, ennek örömére a Modern Art Orchestrával közösen redhagyó koncertet adnak.