fbpx
2020-02-18
Archívum

Uszoda, wellness, szauna – fél áron a V8 Uszoda és Szabadidőközpontban!

Akár sportolásra, akár kikapcsolódásra vágyik, a V8 Uszoda és Szabadidőközpont remek választás! HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 fő részére.

Szentendre uszodájának a városban és a környező településeken lakók kiszolgálása a legfőbb célja. Rendszeresen szervezünk sportversenyeket és más rendezvényeket is vendégeink számára, valamint biliárd asztalunk és bowling pályáink is mind a környékbeliek aktív kikapcsolódását szolgálják.

A szabadidőközpontban bérlőink által számos más szépséghez, egészséghez, sporthoz kapcsolódó szolgáltatást megtalál, mint a csomagolásmentes bolt és életmódközpont, kozmetika, fodrászat, szolárium, sportruházat és fitnesz terem.


A V8 nem csupán a sportolásról szól, hanem egy olyan rendezvényhelyszín, ahol eseményeket, konferenciákat és kulturális programokat is szervezünk. Kis, illetve Nagy konferenciatermünk kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb konferenciák, tréningek, kiállítások, sajtótájékoztatók és egyéb privát események megszervezésére.

A V8 Uszoda és Szabadidőközpont elhivatott csapatával egy igényes, tiszta, rendezett környezetben várja kikapcsolódásra vágyó vendégeit.


további információ