fbpx
2021-11-29
Archívum

Advent Expressz – élményutazás a bécsi adventi vásárba 2021. december 18-án!

Töltsenek egy csodás napot a karácsonyi fényekben úszó császárvárosban. HungaryCarddal 25% kedvezmény az Expressz Élményvonatok standard kocsiosztályra szóló menetjegyének árából maximum 2 fő részére.

A Wiener Adventzauber (Bécsi Adventi Varázslat) alkalmából fénylő mesevilággá változik többek között a Rathausplatz, és a Maria-Theresien-Platz, ahol számos stand kínálja karácsonyi csecse-becséit, díszeit és finom édességeit. A schönbrunni kastély előtti kulturális és karácsonyi vásár a császári kulisszák világával fűszerezi az ünnepi hangulatot.

A vonaton étkezőkocsik, bárkocsi, forralt bor és remek hangulat várja vendégeinket. A bárkocsiban zenés programmal szórakoztatjuk az arra fogékony vendégeinket.


Utunkat kora reggel Budapest-Nyugati pályaudvaron kezdjük. További felszállási lehetőséget biztosítunk Budapest-Kelenföld, Tatabánya és Győr vasútállomásokon. A vonat fedélzetén hangos utastájékoztató berendezés segítségével ismertetjük a programot, idegenvezetőnk érdekes és hasznos információkat oszt meg Bécsről és az adventi időszakról. Kollégáink igény esetén térképpel és jó tanácsokkal látják el utasainkat, akik az egyéni, vagy az előre befizetett fakultatív programokon vehetnek részt.
A vonat közlekedésének ideje alatt az étkezőkocsik és a bárkocsi végig nyitva állnak vendégeink számára.