fbpx

Andrew Lloyd Webber – Tim Rice: Evita – musicalbemutató a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!

HungaryCarddal 2 db színházjegy vásárlására van lehetőség 50% kedvezménnyel, a továbbiakban pedig 2 db 20%-os jegy vásárlásra van mód előadásonként. A kedvezmény a kijelölt előadásokra vehető igénybe és a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.

Carbona nyár 3=4 a hévízi NaturMed Hotel**** Carbonában!

Válassza a nyár legjobb ajánlatát, és még több élménnyel, családi vagy baráti együttléttel, frissítő fürdőzéssel és kulináris örömökkel gazdagodhat. HungaryCarddal 10% kedvezmény a csomagajánlat árából!

Hétvégén irány a Hatvani Strand!

A kora nyári kánikulában jól jön egy kis hűsítő csobbanás. Ideális választás a hétvégén (június 22-én) nyitó hatvani strand, ahol a család apraja-nagyja megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget. HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt egész napos jegy árából maximum 2 fő részére.

A Patak Bisztró és Borozó csodás természeti környezetben várja vendégeit Visegrádon!

A Patak Bisztró és Borozó igazi kis kuriózumnak számít Visegrádon. Több évtizedes vendéglátásban szerzett tapasztalat, minőségi alapanyagok, ételkülönlegességek és hagyományos magyar fogások, minden, ami szem-szájnak ingere. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből!

Sportos kalandok Visegrádon!

A Canopy Fun Extreme és a Nagyvillám Kalandpark egyaránt várja a kihívásokat kereső látogatóit. HungaryCarddal 10% kedvezmény mindkét helyszínen a felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.

Fontos információ a HungaryCard utazási kedvezményeiről!

Az alábbiakban tájékoztatjuk a tisztelt HungaryCard tulajdonosokat és leendő vásárlóinkat a jelenleg forgalomban lévő 2023/2024-es HungaryCard utazási kedvezményeit érintő, kormányrendeletben rögzített, március 1-jétől életbe lépő új tarifarendszer változásairól.

Fedezze fel a Napforduló varázslatát a Vigadóban, egy különleges épülettörténeti séta során június 21-én!

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen éjszakai kalandra! HungaryCarddal 20% kedvezmény a jegy árából 2 fő részére. A kedvezmény online jegyvásárlásnál a  HUNGARYCARD20  kuponkód használatával érvényesíthető.

A Kalandos Emlékhely – júniusi programsorozat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban!

Élményekkel, kalandokkal várunk mindenkit a nyár beköszöntével is! HungaryCarddal a Feszty-körkép megtekintésére is jogosító ingyenes belépő váltható 1 fő részére.

Vadászat Mátyás királlyal – Vezetett bejárás egy ötszáz éves uralkodói udvarház feltárt romjainál!

Ismerd meg velünk középkori királyaink egykori vadászkastélyának és kápolnájának történetét és maradványait! HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a séta teljes árú jegyárából online jegyvásárlás esetén.

Fedezze fel Esztergom látnivalóit és gasztronómiáját!

A Főszékesegyházi Kincstárban és a Keresztény Múzeumban 20% kedvezményt, a Prímás Pincében és a Rondella Kávézóban 10% kedvezményt vehetnek igénybe a HungaryCarddal rendelkezők.