fbpx

Ibolyanap – Húsvét a Gödöllői Királyi Kastélyban április 9-10-ig!

"Erzsébet királyné" ismét Gödöllőre érkezik! Gödöllő népe tánccal köszönti hőn szeretett királynéját, akivel a két nap folyamán a vendégek is találkozhatnak. Húsvét vasárnapján és hétfőn ismét színes programkavalkáddal várjuk a kastélyba látogató vendégeket 10-18 óra között! HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 fő részére a kastélyban található állandó kiállítás belépőjegy árából a helyszínen történő jegyvásárlás esetén.

Évadnyitó fesztivál és húsvéti programok az Élménybirtokon!

Évadnyitó fesztivál és Húsvét középkori köntösben, varázslatos programokkal: fenséges gasztronómiai fogások, keresőjátékok, lovas előadás és még sok-sok izgalmas program április 8-án, 9-én és 10-én az Élménybirtokon! HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt jegy árából 2 fő részére.

Habsburgok és holtak – Séta József nádor nyomában a Budavári Palotanegyedben és a nádori kriptában!

Ismerje meg velünk a főherceg és családjának életét, és járjuk be együtt a Habsburgok magyar ágának budavári temetkezőhelyét! HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a séta teljes árú jegyárából online jegyvásárlás esetén. 

Gőzfelhős húsvéti kirándulás Gödöllőre április 9-én!

Húsvét vasárnap nosztalgiavonat indul Budapest-Nyugati pályaudvarról a festői szépségű Gödöllőre. HungaryCarddal 10% kedvezmény a  fapados kocsiosztályra szóló menetjegy árából maximum 2 fő részére.

Hangulatok/Unokák és nagyszülők hangversenyei a MÁV Szimfonikus Zenekar előadásában az Eötvös 10-ben 2023. április 15-én!

A MÁV Szimfonikus Zenekar általános iskolás gyerekeknek szóló sorozata. A zene szavakkal nem kifejezhető érzelmeket is tud ábrázolni. Hangversenyünkön azt mutatjuk be, hogyan. Joseph Haydn és Franz Schubert egy-egy szimfóniájának részletei csendülnek fel. HungaryCard tulajdonosoknak 40% kedvezmény a koncertjegy árából 2 fő részére. A kedvezmény igénybevétele előzetes jegyfoglaláshoz kötött a jegy@mavzenekar.hu e-mail címen.

Autópálya matrica – HD rendszerkarbantartás 2023.03.25-én hajnalban!

Az Autópálya ügyfélszolgálat nevében tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023.03.25-én 01:00 h-tól - 05:00 h-ig terjedő időszakban az e-matrica értékesítési rendszerben karbantartási munkálatokat végeznek, így ez idő alatt az adatbázisuk nem lesz elérhető. Ezen időszakon belül az autópálya e-matrica értékesítés szünetel. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Aktívan az Alföldön is!

A dél-alföld síksága ideális terepet nyújt az aktív életvitelt folytató vendégeknek is, ugyanis felfedezhetik Mórahalom és környékének természeti értékeit gyalogosan – akár nordic walking túra részeként, és kerékpárral is.

Önfeledt nyáresti kikapcsolódás a Patkó Lovas- és Szabadtéri Színházban!

2023. nyarán kilencedik alkalommal nyitja meg kapuit a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, ahol 11 szabadtéri színházi és 12 lovas színházi, azaz összesen 23 produkciót láthat a kedves közönség. 

Szezonnyitás és családi programok az Ezer Év Parkjában Mórahalmon!

Színes programokkal várja vendégeit korosztálytól függetlenül a szabadtéri makettpark Húsvétkor is.

Csobbanjon az ország egyik legnépszerűbb fürdőjében akár 2.200 Ft-ért!

Érdemes tavasszal vagy ősszel is ellátogatni Mórahalomra, ugyanis 2.200 Ft-ért mártózhatnak meg a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben.