fbpx

Vásárolja meg még idén 2023/2024 évi HungaryCardját!

2023. december 31-ig még 23.200 Ft-ért szerezheti be 2024-ben érvényes HungaryCardját!

Új kedvezményadó partnerünk a Bokorka Vendégház Noszvajon!

Szeretettel várunk a Bokorka Vendégházban, ahol a pihentető környezet, a csend és a kényelem találkozik! Noszvaj varázslatos szegleteiben otthonra lelsz, legyen szó egy romantikus hétvégéről, családi kirándulásról vagy éppen kikapcsolódásról baráti társaságban. HungaryCarddal 10% kedvezmény a szállásdíjból.

Testi-lelki feltöltődés a Pápai Várkertfürdőben!

A Termálfürdő a hét minden napján 9-től este 8 óráig nyitva áll a felfrissülni vágyók előtt. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére a teljes árú egész napos felnőtt belépőjegy árából.

Látogasson el a vulkánok fantasztikus világát bemutató Kemenes Vulkánparkba!

Elképzelték már valaha, hogy milyen lehet egy vulkán gyomra belülről, hogy mi okozhatja a kitöréseket, vagy, hogy milyen lehet egy aktív vulkán közelében élni? Mindenre fény derül  a Kemenes Vulkánparkban! HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.

Látogasson ki az Advent Bazilika vásárba!

2023. november 17-én, immár tizenharmadik alkalommal nyitotta meg képzeletbeli kapuit a Szent István Bazilika előtt az Advent Bazilika.

Ne vágj ki minden fát… Idei karácsonyfáját is rendelje meg online – HungaryCard kedvezménnyel!

A világon egyedülálló, új kezdeményezés indult Magyarországon, legyen részese Ön is! Karácsonyfáját megrendelheti fénykép alapján akár házhozszállítással is!! Csak azokat a fákat vágjuk ki, amiket megrendelnek. HungaryCarddal 10% kedvezmény!

Új kedvezményadó partnerünk a 4 Évszak Erdeihotel**** Mátrafüreden!

Kreatív enteriőrrel rendelkező boutique hotel a 4 évszak jegyében a mátrai erdő ölelésében. HungaryCarddal 10% kedvezmény a szállásdíj összegéből.


Ír kocsmamesék – a közkedvelt mesemondó Horti Zoltán és a Firkin zenekar közös előadása a Várkert Bazárban!

HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 

Diótörő és az ünnep dallamai – Karácsony a MÁV Szimfonikus Zenekarral 2023.12.23-án a Zeneakadémián!

A koncert karmestere, Dénes István egyben zeneszerző is. Beethoven híres és népszerű Holdfény-szonátáját 2016 nyarán hangszerelte meg, és először a Martonvásáron rendezett hagyományos Beethoven-hangversenyek alkalmával vezényelte. HungaryCard tulajdonosoknak 40% kedvezmény a koncertjegy árából 2 fő részére. A kedvezmény igénybevétele előzetes jegyfoglaláshoz kötött a jegy@mavzenekar.hu e-mail címen.

Adventi pihenés a hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior-ban!

Élje át az adventi készülődés varázsát a Carbonában. Álljon meg egy pillanatra a szürke hétköznapok fárasztó forgatagában és hangolódjon rá a meghitt karácsonyra, valamint a pezsgő szilveszterre. HungaryCarddal 10% kedvezmény a csomagárból!