fbpx

Autópálya matrica – HD rendszerkarbantartás 2022.11.26-án hajnalban!

Az Autópálya ügyfélszolgálat nevében tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022.11.26-án 01:00 h-tól - 05:00 h-ig terjedő időszakban az e-matrica értékesítési rendszerben karbantartási munkálatokat végeznek, így ez idő alatt az adatbázisuk nem lesz elérhető. Ezen időszakon belül az autópálya e-matrica értékesítés szünetel. Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Megnyitotta kapuit az Adventi Ünnep a Bazilikánál!

Igazi karácsonyi hangulat, ünnepi finomságok és színes programok várnak mindenkit! A várva várt fényfestés pedig esténként különleges köntösbe öltözteti ismét a Szent István Bazilika falait! Amennyiben kilátogatunk a karácsonyi vásárba, érdemes megnézni a Bazilikát belülről is, valamint felmenni a kilátóba és gyönyörködni az elénk táruló panorámában.

Csurka István: Deficit – a Zentai Magyar Kamaraszínház előadása a Vigadóban december 5-én!

HungaryCarddal 20% kedvezmény a jegy árából 2 fő részére. A kedvezmény online jegyvásárlásnál a  SZOSZI20  kuponkód használatával érvényesíthető.

Finomságok kürtőskalácsból az Édes Mackó Kürtőskalács-Cukrászdában!

A Városligetben várja az édes finomságra vágyókat az Édes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás árából.

Ne vágj ki minden fát… Idei karácsonyfáját is rendelje meg online – HungaryCard kedvezménnyel!

A világon egyedülálló, új kezdeményezés indult Magyarországon, legyen részese Ön is! Karácsonyfáját megrendelheti fénykép alapján akár házhozszállítással is!! Csak azokat a fákat vágjuk ki, amiket megrendelnek. HungaryCarddal 10% kedvezmény!

Melodikus szólamok – ajándék páros belépő a MÁV Szimfonikus Zenekar koncertjére december 1-én a Zeneakadémián!

Amennyiben szeretne ott lenni a koncerten, kérjük küldje el regisztrált HungaryCard kártyaszámát a iroda@hotelinfo.hu e-mail címre 2022. november 27-én, vasárnap éjfélig, majd visszaigazolást követően a jegyeket a helyszínen veheti át. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Új kedvezményadó partnerünk a Macska Múzeum!

Interaktív játékok, festménykiállítás és ajándékbolt különleges cicafajták doromboló társaságában! HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 alkalommal 1 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.

„Ó, fényességes, szép hajnal” – Bukovinai székely karácsonyi népszokások műsora a Várkert Bazárban december 3-án!

HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HC2022 kuponkód használatával érvényesíthető.

Spórolási tippünk munkaadóknak!

Itt a tél és szeretnéd a tavaszig tartó időszakot átvészelni? Mi tudunk legalább egy kicsit segíteni!

Éjszaka a hangszerek királynőjével – Orgonakoncert és hangszerbemutató az Árpád-házi Szent Erzsébet- plébániatemplomban minden szombaton 19 órakor!

Legyenek tanúi egy küzdelmes életű hangszerek királynőjének újjászületésének és csodálatos esti fényekben élvezzék a művészi játékot. Majd ismerkedjenek meg az orgonánkkal, történetével, különleges hangzásával és egyediségével közvetlen közelről a karzaton.  A program ingyenes, adományaikkal a hangszer felújítását támogatják!