fbpx

Régészet napja és éjszakája a Nemzeti Múzeumban május 31-én és június 1-jén!

Május 31-én Korlátlan régészet: határokon átnyúló történetek címmel érkezik a Régészet Napja és A régészet sötét oldala eseménnyel robban be június 1-jén a Régészet Éjszakája a Magyar Nemzeti Múzeumban a Nemzeti Régészeti Intézet szervezésében. A rendezvényen a részvétel ingyenes, a múzeum állandó kiállításai HungaryCarddal 50% kedvezménnyel látogathatók.

Mindszenty bíboros és a magyar Szent Korona – a fontosabb európai kortársak – Kovács Gergely előadása június 18-án!

Az est során a Szent Koronához kapcsolódó számos legendát és tényt hallhatnak az érdeklődők egy olyan előadótól, aki egyike azon keveseknek, akik saját kezükben tarthatták ezt a csodálatos ereklyét. HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény 2 fő részére a belépőjegy árából.

Tavaszi hajójárat – Városnéző sétahajó a Dunán!

Fedezze fel Budapest varázslatos szépségét a Dunáról hajójáratunkon, ahol nem csak a város panorámáját csodálhatja meg egy ital társaságában, de a Margitsziget természeti szépségét is felfedezheti! HungaryCarddal 30% kedvezmény a felnőttjegy árából.

F2HG avagy Félelmetes Kétszemélyes Húrszaggató Galeri – koncert a Várkert Bazárban június 4-én!

HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a program teljes árú jegy árából online jegyvásárlás esetén.  A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 

Facebook nyereményjáték!

Ha szeretsz játszani, most itt az alkalom, hogy nyerj egy HungaryCardot, vagy partnereink ajándékainak egyikét!

Repülés, élmény, időutazás, történelem az Aeropark Repülőmúzeumban!

A kiállításon megtekinthető a magyar közforgalmú repülés elmúlt 70 évének szinte teljes fejlődéstörténete, sőt még a kapitány székébe is beülhet! HungaryCarddal 20% kedvezmény 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából, vagy maximum 1 család számára.

Hűsöljön a Mátrában és kóstolja meg a 4 Évszak – Palóc Bistorant tradicionális mátrai fogásait!

A Mátrafüredre látogatók ezentúl nem csak az extrém sportoknak hódolhatnak, hanem elmerülhetnek a gasztronómiai élvezetek világában is. HungaryCarddal 15% kedvezmény az ételfogyasztás árából!

Háromcsillagos erdei feltöltődés Mátraházán, a 4 Évszak Hegyihotelben!

Több mint 300 féle aktív kikapcsolódási lehetőség, ízletes gasztronómia és tökéletes kényelem lélegzetelállító erdei környezetben. HungaryCarddal 10% kedvezmény az ellátás nélküli szállásdíjból!

Fontos információ a HungaryCard utazási kedvezményeiről!

Az alábbiakban tájékoztatjuk a tisztelt HungaryCard tulajdonosokat és leendő vásárlóinkat a jelenleg forgalomban lévő 2023/2024-es HungaryCard utazási kedvezményeit érintő, kormányrendeletben rögzített, március 1-jétől életbe lépő új tarifarendszer változásairól.

Válogasson a júniusi programkínálatból és látogasson el a Városmajori Szabadtéri Színpadra!

HungaryCarddal 40% kedvezmény maximum 2 fő részére a saját szervezésű előadásokra szóló színházjegyek árából. A kedvezmény a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes. (1122 Bp., Városmajor HRSZ 6835/17, minden nap 17 - 20 óra között.)