fbpx

Fontos információ a HungaryCard utazási kedvezményeiről!

Az alábbiakban tájékoztatjuk a tisztelt HungaryCard tulajdonosokat és leendő vásárlóinkat a jelenleg forgalomban lévő 2023/2024-es HungaryCard utazási kedvezményeit érintő, kormányrendeletben rögzített, március 1-jétől életbe lépő új tarifarendszer változásairól.

Neil Simon: Ölelj át! – romantikus vígjáték a Vidám Színpad műsorán!

Nevetős-sírós, léleksimogató történet, rengeteg humorral és küzdelemmel az újrakezdésért. HungaryCarddal 4 alkalommal 50% kedvezmény a színházjegy árából 1 fő részére, mely a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.

Várból Palota – Séta a Budavári Palotanegyedben, a Várkápolnában és a Királypincében március 2-án és 23-án!

Ismerje meg a Budavári Palota viharos történetét az Anjou királyok erődítményétől a második világháborút követő eseményekig! HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a séták teljes árú jegyárából online jegyvásárlás esetén.

Pazar fogások az Első Pesti Rétesház Étteremben!

Tradíció és innováció együtt kerül a tányérra – rétesen innen és túl! HungaryCarddal 10% kedvezmény a helyben fogyasztott ételek és italok árából.


Kozmikus élmények a Bükki Csillagdában!

A Bükki Csillagda rengeteg érdekes látnivalóval és interaktív élménnyel várja az érdeklődőket: ilyen például a Nap megfigyelésére is alkalmas, világszínvonalú távcső, planetárium, megtapogatható meteoritok, izgalmas virtuális űrutazások és egy tanösvény is várja a látogatókat. HungaryCarddal 10% kedvezmény a kombinált felnőttjegy árából.

Kutyawellness Zuglóban!

Kutyabarát fürdetés éjjel-nappal a Bosnyák térnél, Zuglóban, minőségi szolgáltatásokkal! HungaryCarddal 2 alkalommal 5 perc ajándék mosás, mely alkalmanként 1.000 Ft megtakarítást jelent. A kedvezmény igénybevételéhez előzetes időpontfoglalás szükséges a 20/972-9132 telefonszámon.

Wellness élmények a Rudas Fürdőben!

HungaryCarddal 50% kedvezmény a mindenkor érvényes szekrényes belépőre, amely hétköznapokon csak a wellness-spa részlegbe, míg hétvégén az all in komplex belépőre vonatkozik.

Mártózzon meg a miskolctapolcai Barlangfürdő gyógyító vizében!

A természet csodája Európa közepén: Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia****. HungaryCarddal 4 alkalommal 30% kedvezmény a felnőtt fürdőbelépőjegy árából 1 főre, az időkorlát nélküli jegytípusra.

Vagyok, aki vagyok – magyar képzőművészet 1945 után – válogatás a Jáky-gyűjteményből!

A Jáky-gyűjtemény részét képező 120 festmény hat tematikus termen keresztül mutatja be a magyar képzőművészet 1945 utáni történetét. A HungaryCard kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. 


Mike Oldfield’s Tubular Bells – Live in Concert előadása több vidéki helyszínen és az Arénában!

Mike Oldfield remekművét kilenc nagyszerű zenészből összeállított csapat adja elő. HungaryCard kedvezmény nem vehető igénybe a koncertre, de jó szívvel ajánljuk a rajongók figyelmébe.