fbpx

Simon & Garfunkel Story + Old Boys 45 koncert március 8-án az Erkel Színházban!

A Krokodil Rock bejelenti a „Nagy Generáció koncertjei” sorozatának 2024. március 8-i koncertjét. A koncertre HungaryCard kedvezmény nem érvényesíthető, de jó szívvel ajánljuk minden zenekedvelő figyelmébe.

Izgalmas élmények a Logic Arena szabadulószobában!

A Logic Arena négy izgalmas tematikájú szabadulószobával várja a kalandvágyó csapatokat. HungaryCarddal 20% kedvezmény a játék árából.

Elveszett magyar kódexeink – Mandics György előadása március 12-én!

Helyszín: ALTEMPLOM (1133 Budapest, Pozsonyi utca 58. – Bejárat a Gogol utca felől!) HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény 2 fő részére a belépőjegy árából.

Heinz Holliger és a Nemzeti Filharmonikusok koncertje a Müpában március 10-én!

HungaryCarddal  50% kedvezmény maximum 2 fő részére a koncertjegy árából. A kedvezmény személyes jegyvásárlás esetén vehető igénybe az Allee Bevásárlóközpontban, Kultúrsziget, II. emelet – a Mozi mellett (1117 Bp. Október huszonharmadika utca 8-10.)

A király beszéde – a Pécsi Nemzeti Színház műsorán!

A 2011-ben számos Oscar-díjat elnyert film színpadi változatát már számos magyarországi színházban bemutatták. A remek történet a szavak és a barátság erejéről most a Pécsi Nemzeti Színházba is megérkezik. HungaryCarddal 50% kedvezmény a színházjegy árából 2 fő részére.

Pestszentlőrinc büszkesége a Új Tündérkert Étterem és Kávéház!

Magyaros konyha a kor igényeinek megfelelően, mediterrán ill. keleti elemekkel fűszerezve. HungaryCarddal 20% kedvezmény a fogyasztás összegéből.

A tavasz hírnökei a Nemzeti Botanikus Kertben Vácrátóton!

Hazánk leggazdagabb élőnövény gyűjteménye a világ minden tájáról. HungaryCarddal 15% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.

Állandó és időszaki programok a Szegedi Dóm Látogatóközpontjában!

A Szegedi Dóm az egyetlen olyan templom Magyarországon, ami a 20. században épült fel. A neoromán stílusú templom 81 méteres magasságával az ország 5. legmagasabb templomának mondható. HungrayCarddal 15% kedvezmény minden típusú belépőjegy árából a kártyatulajdonos és társasága részére.

Pihenés és feltöltődés a Vén Diófa De Lux Panzióban Szegeden!

A családias stílusban megálmodott Vén Diófa Panzió a Petőfi Sándor sugárúton található, csupán néhány percre a szegedi élet lüktető központjától. A belváros kulináris különlegességeket nyújtó éttermei, mediterrán közösségi terei, kávézói, nyüzsgő sétáló utcája, gyorsan és kényelmesen megközelíthető szálláshelyről. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból.

Fontos információ a HungaryCard utazási kedvezményeiről!

Az alábbiakban tájékoztatjuk a tisztelt HungaryCard tulajdonosokat és leendő vásárlóinkat a jelenleg forgalomban lévő 2023/2024-es HungaryCard utazási kedvezményeit érintő, kormányrendeletben rögzített, március 1-jétől életbe lépő új tarifarendszer változásairól.