fbpx

Még Kázmér alá is bemásztunk!

Szerintünk még mai szemmel nézve is jól néz ki a képen látható Kázmér...


Csipke és csokoládé – Séta 20. századi asszonysorsok nyomában a budai Várban!

A Budai Várséták legújabb programjában a budavári nőké a főszerep! HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a séta teljes árú jegyárából online jegyvásárlás esetén.


Testi-lelki feltöltődés a sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben!

Felhőtlen szórakozást nyújtó fedett élményfürdő, gőzölgő gyógyvíz – a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő tökéletes választás, ahol az egész család gondtalanul élvezheti a kikapcsolódás örömeit. HungaryCard szelvényfüzetével 50% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából!

Csokonai Vitéz Mihály: Az özvegy Karnyóné (s két szeleburdiak)- vígjáték az Újszínház színpadán!

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel.  És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül! HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény a színházjegy árából, maximum 2 fő részére!


Kicsiket és nagyokat is egyaránt vár a Magyar Vasúttörténeti Park!

A Vasúttörténeti Park Európa legnagyobb szabadtéri vasúti múzeuma. HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a belépőjegy árából maximum 2 fő részére!

Kamikazek – A busidó fiai – időszaki kiállítás a szolnoki RepTárban.

A Repülőmúzeumban páratlan értékű relikviák kerülnek bemutatásra egy időszaki kiállítás keretében április 20-tól. HungaryCard felmutatására 20% kedvezmény, illetve két alkalommal 50% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegyből árából 1 fő részére.

Szeretettel vár a Steigervald Tanya!

A Steigervald Tanya több mint 40 éve várja látogatóit a nemzetközileg ismert fürdőváros – Gyula – határában, természetvédelmi területté nyilvánított pusztán, a Körös-Maros Nemzeti Park szomszédságában. HungaryCarddal 20% kedvezmény a belépőből és a lovas szolgáltatások árából (a vendéglátás és a büfészolgáltatás kivételével).

Finomságok kürtőskalácsból az Édes Mackó Kürtőskalács-Cukrászdában!

A Városligetben várja az édes finomságra vágyókat az Édes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás árából.

Történelmi időutazás a tatai Esterházy-kastélyban!

A kastély, amely az 1760-es évek második felében épült 1945-ig az Esterházy család birtokában volt. A város a tata-gesztesi uradalom birtokközpontjaként a tulajdonosok számára kiemelt jelentőséggel bírt. HungaryCarddal 50% kedvezmény jár maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.

Vízkereszt vagy bánom is én – a József Attila színház műsorán!

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke. HungaryCarddal 15% kedvezmény a színházjegy árából maximum 2 fő részére, mely a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.