fbpx

Töltsön el egy hétvégét a Pápai Várkertfürdőben található miniHotelben!

A miniHotel nevet viselő szálloda 2020-ban nyílt az uszoda emeletén. A szobák modern berendezése teljes körű, kényelmes és pihentető kikapcsolódást biztosít a szállóvendégei számára. HungaryCarddal 1 alkalommal 20% kedvezmény a napi szobaárból minimum 2 fő legalább 2 éjszakás tartózkodása esetén. 

Régészet napja és éjszakája a Nemzeti Múzeumban június 2-án és 3-án!

Az idei Régészet Napja június 2–3-án kerül megrendezésre, azzal az újdonsággal, hogy az idén már fesztivál jellegű rendezvény központi helyszíne a Nemzeti Múzeum épülete lesz. A 2023-as központi téma az „Istenek, ideák, hősök”. A rendezvényen a részvétel ingyenes, a múzeum állandó kiállításai HungaryCarddal 50% kedvezménnyel látogathatók.

Üdítő séta a Folly Arborétumban Badacsonyörsön!

A Kisörsi-hegy déli lankáira felkúszó gyűjteményes kert nem egyszerűen egy arborétum a sok közül. Nem csak különleges cédrusok és ciprusok egyedi gyűjteménye, négy generáció elkötelezett munkájának és kitartásának eredménye, amely szépségével, mediterrán hangulatával egyedülálló kertélményt nyújt. HungaryCarddal 10% kedvezmény a felnőtt, gyerek, nyugdíjas és családi belépőjegy árából.

Zimmer Feri, szocialista riviéra – éljük át újra a balatoni retró életérzést a keszthelyi Balatoni Múzeumban!

A kiállításban átélhetjük az igazi balatoni retró hangulatot, többek között megismerkedhetünk a „szocialista riviéra” és “Zimmer Feri” életérzésekkel is. HungaryCarddal 1 alkalommal 1 fő részére ingyenes felnőtt belépőjegy váltható.

Kelemen Kabátban – 10. születésnapi koncert a Várkert Bazárban!

HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére online jegyvásárlás esetén. A kedvezmény a varkertbazar.jegy.hu oldalon keresztül történő vásárlás során a HungaryCard kuponkód használatával érvényesíthető. A kedvezmény a VIP panoráma jegyekre nem érvényes.

Wellness élmények a Rudas Fürdőben!

HungaryCarddal 50% kedvezmény a mindenkor érvényes szekrényes belépőre, amely hétköznapokon csak a wellness-spa részlegbe, míg hétvégén az all in komplex belépőre vonatkozik.

Sétáló koncertek a Gödöllői Királyi Kastélyban!

Közreműködnek a Gödöllői Szimfonikus Zenekar szólistái. A sétáló koncertek a kiállítási tér termeiben kerülnek megrendezésre, múzeumi belépőjeggyel látogathatók. HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 fő részére.

Európai Geoparkok hete és Vulkánnap az Ipolytarnóci Ősmaradványok Miocén Parkban!

Az Európai Geoparkok  minden évben megemlékeznek öreg kontinensünk földtani örökségéről, melyhez 2023. május 23. és június 4. között az Ipolytarnóci Ősmaradványok is csatlakoznak. HungaryCarddal 10% kedvezmény a vulkántúra árából, melyen geológiai tanösvényi jeggyel lehet részt venni.

Családi pünkösdi vigasság a Szabadkígyósi Wenckheim-kastély parkjában!

Május 25. - május 29. között különleges pünkösdi programok várják a látogatókat a Kastélyparkban. HungaryCarddal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából, amely a kastély kiállításainak megtekintésére jogosít.

Izgalmas koncertek, egyedülálló italválaszték a JazzMine-ban Vácott!

A drink bár designja teljes egészében a jazz köré épült: hangulatában kifejezetten az elegáns amerikai vonalat képviseli, fűszerezve a városunkra jellemző barokk vonásokkal. HungaryCarddal 20% kedvezmény az italfogyasztás összegéből és koncertnapokon a belépőjegy árából.