fbpx

Exkluzív csomag a fürdők szerelmeseinek a Benczúr Hotelben!

Töltsön el két éjszakát a Benczúr Hotelben és töltődjön fel a Széchenyi Fürdő gyógyvizében! HungaryCard tulajdonosoknak 15% kedvezmény a csomagajánlat árából!

Látogassák meg az örök szerelem kastélyát Nádasdladányban!

A Nádasdy család kastélya Nádasdladány ékköve, mesebeli úti cél lehet azoknak, akik szeretik az időutazást a múltba, és kíváncsiak rá, miként élték mindennapjaikat kiváltságos elődeink. HungaryCarddal 50% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.

A kommunista diktatúra szelleme és szobrai a 30 éves Memento Parkban!

30 évvel ezelőtt, 1993. június 27-én, a szovjet csapatok kivonulásának második évfordulóján nyitotta meg kapuit a Memento Park. HungaryCarddal 1 alkalommal 66% kedvezmény 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.

A mozizás új dimenziója az Etele Cinema-ban!

 A 14 termes multiplex szinte mindenben új szintre emeli a filmélményt. HungaryCarddal a 20% kedvezmény 2 db teljes árú mozijegyre vonatkozik, kivételt jelentenek a Prémium szint előadások.

Pazar fogások az Első Pesti Rétesház Étteremben!

Tradíció és innováció együtt kerül a tányérra – rétesen innen és túl! HungaryCarddal 10% kedvezmény a helyben fogyasztott ételek és italok árából.


Szabó Magda: Régimódi történet – a József Attila Színház műsorán!

A magyar irodalom egyik legizgalmasabb családregénye, a huszonegyedik században is érvényes drámaként. HungaryCarddal 15% kedvezmény a színházjegy árából maximum 2 fő részére, mely a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.

Várja Magyarország kedvenc repülőmúzeuma, az Aeropark!

Az Aeroparkban megtekintheti a magyar polgári repülés elmúlt 55 évének legendás utasszállítóit, sőt az országban egyedülálló módon, még a kapitány székébe is beülhet! HungaryCarddal 20% kedvezmény 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából, vagy maximum 1 család számára.

Ajándék páros belépő a MÁV Szimfonikus Zenekar és Pusker Júlia koncertjére október 6-án a Zeneakadémián, nem csak HungaryCard tulajdonosoknak!

Amennyiben szeretne ott lenni a koncerten, jelentkezzen az iroda@hotelinfo.hu e-mail címen 2023. október 2-án éjfélig, majd visszaigazolást követően a jegyeket a helyszínen veheti át. 

LokoPiknik és Kerti Vasutak Találkozója a Vasúttörténeti Parkban szeptember 23-24-én!

Az Európai Kerti Vasutak Találkozója most új köntösben, immár 17. alkalommal varázsol igazi családi szórakozást a szeptember 23-24-i hétvégén színes programokkal, koncertekkel kicsiknek és nagyoknak egyaránt! HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a belépőjegy árából maximum 2 fő részére!

Ősszel is a legszebb Krisna-völgy!

Véget ért a nyár, a fő rendezvények már lecsengtek, viszont továbbra is nyitva áll és vár titeket a völgy kapuja, hogy belépjetek rajta! HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából és az éttermi fogyasztás összegéből, menü vásárlása esetén.