fbpx

Válogasson a júniusi programkínálatból és látogasson el a Városmajori Szabadtéri Színpadra!

HungaryCarddal 40% kedvezmény maximum 2 fő részére a saját szervezésű előadásokra szóló színházjegyek árából. A kedvezmény a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes. (1122 Bp., Városmajor HRSZ 6835/17, minden nap 17 - 20 óra között.)

Wellness élmények a Rudas Fürdőben!

HungaryCarddal 50% kedvezmény a mindenkor érvényes szekrényes belépőre, amely hétköznapokon csak a wellness-spa részlegbe, míg hétvégén az all in komplex belépőre vonatkozik.

Kis magyar kockológia. A modernitás hajlékai a kádár-korszakban – új időszaki kiállítás a Ludwig Múzeumban!

A Ludwig Múzeum legújabb időszaki kiállítása: a Kis magyar kockológia – A modernitás hajlékai a Kádár-korszakban című tárlat az úgynevezett Kádár-kocka közismert háztípus eredetét és átalakulását járja körül. HungaryCarddal 50% kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából.

Öko kenutúra a varázslatos ráckevei vízivilágban június 9-én!

Fedezze fel a  Ráckevei Duna-ágat közelről és ismerkedjen meg az úszólápok, nádasok és lagúnák élővilágával! HungaryCard felmutatására 30% kedvezmény a részvételi díjból.

Ízletes halas fogások Szentendrén a From Sea Étteremben!

A szentendrei From Sea Étterem izgalmas halételekkel és elsőrangú kiszolgálással  várja kedves vendégeit! HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás árából.

Gyereknap a Hatvani Vadasparkban május 25-én!

Szeretettel várja a kicsiket és nagyokat a Hatvani Vadaspark 2024.05.25-én 10:00 és 19:00 között a gyermeknapi rendezvényére. HungaryCarddal 50% kedvezmény a teljes árú jegy árából maximum 2 fő részére.

Próbálja ki ügyességét a Zemplén Kalandparkban Sátoraljaújhelyen!

HungaryCard felmutatására 10% kedvezmény a teljes árú felnőtt jegyek árából (kivéve: átcsúszó kötélpálya, kabinos kötélpálya, többnapos síbérlet, teljes síszezon bérlet, jégcsarnok bérlet) maximum 2 fő részére, valamint 2 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a bob (1 csúszás), valamint az éjszakai bob (1 csúszás, előre meghirdetett alkalmakkor) élményelemeinkre.

Fontos információ a HungaryCard utazási kedvezményeiről!

Az alábbiakban tájékoztatjuk a tisztelt HungaryCard tulajdonosokat és leendő vásárlóinkat a jelenleg forgalomban lévő 2023/2024-es HungaryCard utazási kedvezményeit érintő, kormányrendeletben rögzített, március 1-jétől életbe lépő új tarifarendszer változásairól.

Állati jó pünkösdvasárnap a bikali Reneszánsz Élménybirtokon!

Pünkösdvasárnap nem lesz hiány állati jó kalandokban az Élménybirtokon! Ellátogat hozzánk jó királyunk solymásza, aki sok izgalmas történettel és madárröptetéssel színesíti a napot.. HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére.


Nyár, ahogy szereted – a Danubius szállodákban!

Családi üdülés a Balatonon, wellness hétvége Bükön kettesben, vagy csak egy gyors városi kiruccanás, Győrben, Budapesten vagy akár Londonban. Válogasson a Danubius Hotels kedvezményes ajánlatai közül és foglalja le nyaralását 10% extra kedvezménnyel a danubiushotels.com-on!