fbpx

Aquaworld Resort Budapest

Kedvezmény:

  • 20 %
  • 1×50 %

Kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú, egész napos vagy 3 órás belépőjegy árából.

Aquaworld - az örök nyár szigete

Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak: télen és nyáron 15 medence és 11 darab, összesen közel 1 km hosszú csúszda kínál izgalmas kalandot és felhőtlen szórakozást.
A 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupolával fedett élményfürdő Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri-híd pesti hídfője mellett található, zöld környezetben, mégis közel a városközponthoz. A komplexum több mint 800 férőhelyes parkolóval rendelkezik.
Lélegzetelállító látványosság a függőhidakkal, tornyokkal és medencékkel körülölelt Angkor-romtemplom sajátosságait idéző központi épület.
Az élményfürdőben két nagy élménymedence kapott helyet sodrófolyosóval, buzgárokkal és különböző beépített víz alatti fekvő felületekkel. Több jakuzzi, egy tengerpartot idéző hullámmedence, szárazföldi és vízi gyerekbirodalom várja a Vendégeket.
A szauna világ különleges szaunákkal és Szauna Szeánszokkal; kedveskedik az érdeklődőknek.
A csúszdák télen és nyáron is biztosítják az izgalmakat, köszönhetően annak, hogy nem kell kimennünk a szabadba a csúszáshoz, minden a fedett térben található. A bátrabbak a kamikaze, míg a könnyebb csúszdázásra vágyók az Ufo-t választhatják 11 csúszdánk közül.
A Fast&Fine étteremben található széles kínálattal pedig még az energiapótlásról is gondoskodhat.

Szolgáltatások:

  • MKB szépkártya