fbpx

Barlangfürdő és Aquaterápia****

Kedvezmény:

  • 4×30 %

Kedvezmény a felnőtt fürdőbelépőjegy árából 1 főre, az időkorlát nélküli jegytípusra.

A természet csodája Európa közepén: Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia****

Az Európában egyedülálló, meleg források felett emelkedő barlangban kialakított fürdőhely, a páratlan szépségű Miskolctapolca Barlangfürdő klímája gyógyhatású, főként ízületi betegségek esetén ajánlott, de mivel sótartalma alacsonyabb, mint a gyógyvizeké - nem éri el az 1000 milligramm/litert sem - így korlátlan ideig lehet benne fürdőzni. Vendégeink többezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödhetnek, élvezhetik a sodróvíz kellemes masszírozását, hallhatják a csillagterem sejtelmes visszhangját és közben megcsodálhatják az Európában egyedülálló természeti barlangképződmények különleges formáit.
A fürdőhöz többmedencés szabadtéri strand is tartozik, mely a nyári időszakban közel 3,6 hektáros parkosított területen kínál kikapcsolódási lehetőséget, szomszédságában pedig csónakázótó várja a vendégeket.
A Barlangfürdő Aquaterápia részlege számos wellness lehetőséget kínál: különböző masszázsok, méregtelenítés, valamint páros vagy egyszemélyes harmónia- és extra csomagajánlatok is megtalálhatók szolgáltatásaink körében.
Látogasson el Ön is hozzánk!

Szolgáltatások:

  • MKB szépkártya
hirdetés