fbpx

Diási Játékstrand és Gyenesi Lidóstrand

Kedvezmény:

  • 30 %

Kedvezmény maximum 2 felnőtt és 3 gyerek részére a belépőjegy árából.

Infó:Tourinform Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.
facebook.com/gyenesdias

Gyenesdiáson 2 strand is várja a fürdeni vágyókat. A Diási Játékstrand mára a környék egyik legszebb és legaktívabb strandja, ahol természetes gyerekpancsoló, sportpályák, játékok, animátorok szervezésében változatos programok, játékok kicsiknek és nagyoknak, strandrádió, wifi, értékmegőrző, ingyenes parkoló, színvonalas éttermek, büfék várják a vendégeket.
A Gyenesi Lidóstrand, a község kisebb fövenyes partú strandja olyan kisgyermekes családok és napimádók kedvelt fürdőhelye, akik a nyugalmat, a családias hangulatot keresik. Az aktív időtöltést kedvelő vendégeket strandfoci és strandröplabda pálya várja, a gyerekek pedig kedvükre pancsolhatnak a sekély vízben, vagy homokvárat építhetnek a nagy homokozóban.
A strandok kiválóságát bizonyítja, hogy mindkét strand évek óta elnyeri a Kék Hullám Zászló strandminősítésen az öt csillagot. A Diási Játékstrand rendszeresen különdíjas, így olyan címeket tudhat magáénak, mint „A Balaton legjobb strandja”, „A járványhelyzet legfelkészültebb strandja”, "A Balaton legzöldebb strandja 2022", valamint „A Balaton családbarát strandja”, melyet többször is elnyert.

Szolgáltatások:

  • MKB szépkártya