fbpx

Janus Pannonius Múzeum (Pécsi Múzeumbérlet)

Kedvezmény:

  • 4×100 %

Válasszon az alábbi múzeumbérletek, napijegyek közül. Egy szelvény egy fő számára biztosít ingyenes belépési lehetőséget az adott kiállítóhelyekre.

A kedvezmény igénybevételének módja:
1. A www.hungarycard.hu oldalon, az e-szelvény csomagjából válassza ki az "Ingyenes múzeumbérlet" kedvezményt, s ezen belül a Janus Pannonius Múzeum (Pécsi Múzeumbérlet) szelvényt. (Ehhez szükséges a regisztráció és a kártya aktiválása a katalógus 1. fejezetében leírtak szerint.)
2. A szelvényt nyomtassa ki, s ennek ellenében az alábbi múzeumok közül bármelyik pénztáránál átveheti az érvényes múzeumbérletet.

Fontos tudnivalók:
- Hungary Card Plus kártya esetén 4 db múzeumi e-szelvény található a csomagban. Az e-szelvényekkel többféle múzeumbérletet is lehet váltani, de akár egyfélére is felhasználhatóak.
- Egy e-szelvény egy főre érvényes. Ha többen szeretnék igénybe venni a kedvezményt, akkor egyidőben akár több szelvény is kinyomtatható.
- A múzeumbérlettel az alábbi pécsi múzeumok látogathatóak, melyekről részletes leírást találnak a katalógus következő oldalain:

JPM Csontváry Múzeum
JPM Néprajzi Kiállítás
JPM Város- és Vidéktörténeti Kiállítás
JPM Vasarely Múzeum
JPM Vasváry-ház
JPM Zsolnay Múzeum

hirdetés