fbpx

Kamilla Gyógyfürdő

Kedvezmény:

  • 4×50 %

4 alkalommal 50% kedvezmény 1 fő részére a jegypénztárban megváltott teljes árú egész napos felnőtt belépőjegy árából. Egyszerre több fő részére is igénybe veheti a kedvezményt.

A balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő egész évben nyitva tartó ökofürdő, amely élménymedencéjével, jakuzzijával, termál- és gyógymedencéivel, pezsgőágyaival tökéletes kikapcsolódást nyújt a vendégek számára, a nyári hónapokban pedig úszó-, gyermek- és strandmedencéi garantálják a felfrissülést.

Megközelítőleg 1300 négyzetméter vízfelület biztosítja a vendégek fürdőzését. A strand-, gyermek- és wellness medencéi szezonálisan működnek, de fedett élmény-, gyermek- és gyógymedencéiben egész évben élvezhetik a fürdő által nyújtott kikapcsolódást.

A fürdő büszkesége a 2016 elején átadott Szaunafalu, amely csaknem 80 fő befogadására alkalmas, így ezzel ez Magyarország legnagyobb ilyen létesítménye. A panorámás üvegfallal kialakított szaunaház gőzkabinjával, hortobágyi bioszaunájával, tüzes szaunájával, infrakabinjával, tepidáriumával, Kneipp masszázs-medencéivel várja a feltöltődni vágyó vendégeket.