fbpx

Magyar Autóklub

Kedvezmény:

  • 1×100 %
  • 1×3990 Ft
  • 1×30000 Ft

HungaryCard vásárlóként díjmentesen válthat bónusz tagságot, amellyel 1 alkalommal kedvezményes kerékcserére jogosult, illetve szintén 1 alkalommal kedvezményesen vehet részt az extrém vezetéstechnikai tréningen.

A Magyar Autóklub 1900-ban alakult.
Létrejöttét az automobilizmus rohamos fejlődése tette indokolttá.
Kezdetben a Királyi Magyar Automobil Club legfőbb célja az autózás megismertetése és megszerettetése volt a publikummal. Később, a folyamatos fejlődésnek köszönhetően a Klub feladatai, tevékenységi körei is növekedtek.
Több, jó minőségű úthálózat, benzinkút, és szervizszolgáltatások is szükségessé váltak. Az 1960-as években a Klub saját pénzügyi eszközeiből országos segélyszolgálatot és szervizhálózatot hozott létre, melyeknek száma az évek során folyamatosan gyarapodott. Jelenleg az ország 44 pontján megtalálhatók szerviz és vizsgapontjaink, és további 11 helyen várják ügyfeleinket Travel irodáink.
Szolgáltatásaink köre az évek során folyamatosan bővült. Ma a segélyszolgálaton és a műszaki szolgáltatásokon túl érdekvédelemmel, közlekedésbiztonsági oktatással, diákoktatással is foglalkozunk, sőt Travel irodáinkon keresztül utazásokra, biztosítások megkötésére is lehetőség van.