fbpx

MAHART PassNave – Dunakanyari és Budapesti körjáratok - Danube Bend grand tour and Budapest grand tour

Kedvezmény:

  • 4×100 %

A szelvény beváltásával egy kerékpár vagy egy kutya ingyen utazhat.

BUDAPEST GRAND TOUR:
A hajó a Vigadó téri hajóállomásról indul, majd első megállója az Akadémia 3 kikötő közel a Parlament déli sarkához. Innen továbbhaladva a Margitsziget budai oldalába hajózhatunk, és a MARGITSZIGET-SPORTUSZODA kikötőben kiszállva tehetünk egy sétát a szigeten. A hajó itt megfordul és déli irányba hajózhatunk tovább a BATTHYÁNY TÉR-ig. A Parlament innen a leggyönyörűbb, majd tovább hajózva délnek, egészen a Nemzeti Színház épületéig csodálhatjuk a Világörökség részét képező két partot, elhaladva a Várkert bazár, a Fővárosi Plébánia templom előtt áthaladva az Erzsébet-híd, a Szabadság-híd alatt. A Gellért-hegytől már látható a Nemzeti Színház hajó formájú épülete és a pesti oldalon a Bálna. A Petőfi-híd alatt ismét északi irányba fordulunk, és végig hajózva a Vigadó-téren köt ki ismét hajónk.
Járatunk több helyen kiköt és lehetőség van a ki és beszállásra, majd egy következő járatra történő visszaszállásra.

VISEGRÁD GRAND TOUR:
Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon közlekedő járatunk nagyon népszerű. Az utasok napijegyet válthatnak, amellyel az adott napon bármelyik kikötőben ki- és beszállhatnak a hajóra, tetszőlegesen megszakítva az utazást.

ESZTERGOM GRAND TOUR:
A hajó Esztergomot elhagyva a Garam torkolata mellet halad el, majd az Ipoly torkolatánál Zebegény felé veszi az irányt. Aki szeretne kirándulni Zebegényben a Trianoni emlékműhöz, vagy meglátogatni a Szőnyi Isván múzeumot, majd lángosozni a parton, annak érdemes az egynapos kirándulásra hajóra szállni. A járat délután indul vissza Esztergomba.A járaton a kutyákat is szívesen látjuk.

SZENTENDRE - VISEGRÁD GRAND TOUR:
BUDAPEST - SZENTENDRE - LEÁNYFALU - TAHITÓTFALU - VISEGRÁD
A Budapest-Szentendre-Visegrád útvonalon közlekedő kirándulóhajó a Kis-Dunaágat járja be. A járat további megállói: Leányfalu és Tahitótfalu. Az út során romantikus hangulatban hajózhatnak az utasok a Dunakanyarban, miközben fantasztikus látvány nyújtanak többek között Szentendre hangulatos épületei, a Salamon-torony és a Visegrádi vár. A Dunakanyarban a kerékpározás szerelmeseinek kedveznek a kerékpárutak, ezért a járaton kerékpárszállításra is van lehetőség. A járaton büfé üzemel.

Jegyek válthatóak a kikötőkben. A járatok egymással kombinálhatóak, minden egyes körjáratra átszálláskor új jegy vásárlása szükséges.
Az aktuális menetrendről és a jegyárakról a www.mahartpassnave.hu weboldalon tájékozódhatnak.

A szelvény beváltásával egy kerékpár vagy egy kutya ingyen utazhat.