fbpx

Margitszigeti Szabadtéri Színház

Kedvezmény:

  • 20 %
  • 2×50 %

2 db színházjegy vásárlására van lehetőség 50% kedvezménnyel, a továbbiakban pedig 2 db 20%-os jegy vásárlásra van mód előadásonként. A kedvezmény a kijelölt előadásokra vehető igénybe és a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.

Az ország egyik legimpozánsabb nyári játszóhelye gazdag kínálattal, grandiózus produkciókkal várja közönségét májustól szeptemberig. Nézőink 2023-ban különleges filmzenei koncerteket, új musical, opera- és operettbemutatókat, balettelőadást is láthatnak majd. Világsztárok, hazai kiválóságok, legendás előadóművészek, nagyszabású zenei élmények, lenyűgöző látvány, gálakoncertek, kedvencek Budapest szívében a Margitszigeten közel négy hónapon át.
A színház saját kikötőjébe érkező SZÍNHÁZI HAJÓJÁRAT különösen felejthetetlenné teszi az élményt!
A kulturális élményeket kiegészítheti, a főváros és a Margitsziget jelképének számító 111 éves műemlék Víztorony, rendhagyó kiállítótér és kilátó megtekintése. 33 méteres magasságból, 360°-os kilátással csodálhatják meg a vendégek Budapestet, mely élmény kiegészülhet a képzőművészeti tematikus kiállítások megtekintésével.
A HungaryCard felmutatói a kilátót és a kiállításokat ingyenesen látogathatják.

Szolgáltatások:

  • MKB szépkártya