fbpx

miniHotel

Kedvezmény:

  • 15 %
  • 1×20 %

1 alkalommal 20% kedvezmény a napi szobaárból minimum 2 fő legalább 2 éjszakás tartózkodása esetén. Korlátlan alkalommal 15% kedvezmény a napi szobaárakból a kártya felmutatására. A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük az info@minihotelpapa.hu e-mail címen jelezze foglalási igényét, valamint hogy HungaryCard kártyával rendelkezik.

A miniHotel nevet viselő szálloda 2020- ban nyílt az uszoda emeletén. A szobák modern berendezése teljes körű, kényelmes és pihentető kikapcsolódást biztosít a szállóvendégei számára. A szobákban található többek között mikróhullámú sütő, mosogató, hűtő, légkondicionáló, valamint egy több nyelvű csatornákkal rendelkező televízió. A szoba ára tartalmazza az uszodai sportmedence a termál medencék a konditerem, illetve a nyári időszakban a strand használatát továbbá a szaunavilág igénybevételét, ingyenes wifit és parkolást. A szállodánk ezen szolgáltatáson felül díj ellenében egyéb szolgáltatásokkal biztosítjuk vendégeink teljeskörű felfrissülését.

Szaunavilágunkban és 55 fős mesterszaunánkban élvezheti az egészséges, akár fürdőruhamentes szaunázás jótékony hatásait. Hétvégente szaunamestereink exkluzív szaunaprogramokkal színesítik a délutánokat. Szolgáltatásaink: mesterszauna, finn- és infraszauna, gőzkabin, merülőmedence, pezsgőkádak, pihenőtér.

hirdetés