fbpx

Városmajori Szabadtéri Színpad és Kristály Színtér

Kedvezmény:

  • 20 %
  • 4×40 %

Kedvezmény maximum 2 fő részére a saját szervezésű előadásokra szóló színházjegyek árából. A kedvezmény a színház jegypénztárában megváltott jegyekre érvényes.

A budai oldal egyik legimpozánsabb, közel 800 férőhelyes nyári színháza, a Városmajori Szabadtéri Színpad a kőszínházak zárása utáni időszakban veszi át a kulturális évadban aktív művészeti intézmények szerepét, így biztosítva folyamatosságot Budapest kulturális életében nyáron is. Működésének hónapjai alatt minőségi és tartalmas szórakozási lehetőséget, vonzó kulturális programokat teremt minden korosztály számára.

A Városmajori Szabadtéri Színpad nem csupán a főváros, de az ország egyik meghatározó nyári színházaként magyar nyelvű prózai és zenés előadások színtere, amely a kultúra, az irodalom újragondolt és újraértelmezett klasszikusait és az aktuális üzeneteket korszerű eszközökkel közvetítő színházi produkciók helyszíne. Széles kínálatával a mai kortárs művek és új zenei formációk, koncertek budai otthona, ahol a vidéki és határon túli színházak repertoárjaiból is ízelítőt kaphat a budapesti közönség. Az ország egyik meghatározó nyári színházaként 2023-ban is különleges és látványos koncertekkel, ősbemutatókkal, zenés- és prózai előadásokkal, gyerekprogramokkal, táncelőadással, operettel, Színházi Szemlével, hazai és nemzetközi filmvetítésekkel, valóságos műfajkavalkáddal várja közel négy hónapon keresztül visszatérő és új vendégeit.

A városmajori nyár hagyományos és a közönség által is kedvelt színházi eseménye, a Városmajori Színházi Szemle 2013 óta minden évben a legjobb vidéki és határon túli előadásokat hozza el a fővárosi nézők számára. A Színházi Szemlén kívül is számos vidéki és fővárosi színház, társulat vendégelőadása lesz látható a Városmajorban, ahol a nyár egyik legizgalmasabb koncertkínálatából is válogathattak az érdeklődők. Természetesen gyerekkoncertekből sem lesz hiány, minőségi gyerekprogramokkal várják a legkisebbeket is. A korábbi sikerre való tekintettel folytatódnak a nyáresti filmvetítések is a Kertmozi programsorozatában.

Szolgáltatások:

  • MKB szépkártya