fbpx
2019-08-07
Archívum

Hatvani programkavalkád 2019. augusztus 16-20-ig!

Augusztus 16 és 20 között megannyi program kerül megrendezésre Hatvan városában, melyet szeretettel ajánlunk az ország bármely pontjáról érkezőknek. Európa-Bajnoki és Nemzetközi Roncsderby várja a technikai sportok szerelmeseit, de lesz Hatvan Expo, valamint Hatvany Kulturzsongás Fesztivál számtalan kiállítással és koncerttel, no meg hamisítatlan vásári hangulattal. Gyertek Hatvanba!

A XX. Európa-Bajnoki és XXVII. Nemzetközi Roncsderby 2019. augusztus 16-18. között kerül megrendezésre a strand melletti pályán. A gyorsasági és ütközéses futamok mellett lesz női futam is, valamint Retro Disco és Rodeo is színesíti a programot.

A Hatvan Expo 2019. augusztus 17-20 között kínál minden napra változatos programokat. A város kulturális intézményeiben más-más kiállítások megtekintésére nyílik lehetőség, ahol HungaryCard kedvezményeket lehet igénybe venni (Hatvany Lajos Múzeum, a Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum 50 % kedvezményt biztosít a belépőjegy árából). Augusztus 17-18-19-én a kiállítások 10-18 óráig, illetve augusztus 20-án 10-16 óráig látogathatóak.

A népkerti fesztiválhangulatról pedig koncertek sokasága gondoskodik: a helyi zenekarok és civil egyesületek mellett a Halott Pénz, Rúzsa Magdi, a New Level Empire. Feléled a RockExpo, amelyen a Lord és az Ossian csap a húrok közé. Az érdeklődők egész napos programokon vehetnek részt, ahol arcfestés, csillámtetoválás és egyéb programok mellett egy pecsétgyűjtő játékban is részt vehetnek, ahol értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

Az I. Hatvany Kulturzsongás Fesztivál időpontja 2019. augusztus 17-18. A kétnapos rendezvényen vásári komédia, népmesei előadás opera és könnyűzenei koncert is lesz. Mindemellett színházzal és néptánccal is készülnek a szervezők.