fbpx
day : 02/05/2017 5 találat

Keressen minket a Facebook-on is!

Folyamatosan frissülő Facebook oldalunkon is megtalálja a Hungary Card által nyújtott kedvezményeket. Kövesse oldalunkat és minden nap értesülhet az új hírekről, programajánlókról! Like-olja képeinket, bejegyzéseinket!

https://www.facebook.com/hungarycard/

Dunai hajózás és vacsoraprogramok a Silverline Cruises hajóin!

Miért érné be a kevesebbel, ha választhatja a prémium minőségű vacsorát egy luxus katamaránon. A Silverline Cruises hivatása, hogy felejthetetlen emlékeket nyújtson Budapesti Városnéző és Vacsorás Hajóival.

Hungary Card tulajdonosoknak 10% kedvezmény!

Amikor az érzékeid vezetnek – Láthatatlan Kiállítás a Millenárison

A Láthatatlan Kiállítás egy olyan utazás egy láthatatlan világba, ahol a látogatók megpróbálhatnak eligazodni csupán a tapintás, a hangok és az illatok nyomán, és megtapasztalhatják, milyen érzés a látásunk nélkül élni, és hogyan erősödnek fel egyéb érzékeink.

Hungary Card tulajdonosoknak 15% kedvezmény korlátlan alkalommal!

Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba!

Nosztalgiavonat indul Budapest-Nyugati pályaudvarról a festői szépségű Dunakanyarba. A gőzmozdony vontatta szerelvényben a legszebb muzeális kocsikban utazhatnak vendégeink, és megismerkedhetnek a „boldog békeidők” vasúti utazásainak hangulatával.
Hungary Card tulajdonosoknak 25% kedvezmény a vonatjegy árából!

Medvék és amerikai autók Veresegyházán!

Hagyományosan a medveotthon területén rendezik meg az amerikai autók találkozóját, ez évben május 13-án, egész nap. A medveotthon belépő megvásárlásával lehet megcsodálni ezeket a gépeket.
Hungary Card tulajdonosoknak 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.