fbpx
2017-06-07
Archívum

Megújult környezetben várja ismét látogatóit az Aeropark!

A korábbinál nagyobb és elegánsabb körülmények között mutatja be a ferihegyi Aeropark a magyar polgári légiközlekedés legjavát felvonultató, egyedülálló gyűjteményét. Hungary Carddal 20% kedvezmény 2 fő részére a felnőtt belépőjegy árából!

Az egykori nemzeti légitársaság, a MALÉV legelső Li-2-es típusú repülőgépétől egészen a híres „nagyvasig" vagyis a Tuplojev TU-154 B2-ig közel negyven évet ölel fel az Aeropark bemutatója, ahol nemcsak számos repülőgép, hanem több föld kiszolgáló jármű, az első ILS (vagyis csehszlovák, Tesla gyártmányú) műszeres leszállító berendezés, és többféle kiszerelt repülőgép hajtómű is megtekinthető.

Az új helyen megnyitott Aeropark egy ügyesen átalakított AN-2-es felhasználásával repülőgépes játszóteret is kialakított, amit azonnal birtokban vettek a gyerekek, számos Aeropark-Aeropark járatot repülve – természetesen a földön. Nagy sikere van a repülőgép formájú virágládáknak és a betoncsíkra felfestett futópályának is. Az Aeropark területe a kiállítás mellett rendezvény és esküvői helyszínként is bérelhető, természetesen megfelelő biztonsági garanciák mellett.

További részletek