fbpx
2017-06-19
Archívum

Zsolnay Fényfesztivál Pécsett

Gyönyörködjön a fényárba borult pécsi belvárosban, melyet az ország legjobb fényfestő csapatai keltenek életre, és keresse fel a Zsolnay Negyed látványosságait, kiállításait!

HungaryCarddal 50% kedvezmény az Örökség jegy árából!

Tavaly nyáron több tízezer látogató előtt, minden várakozást felülmúló sikert aratva mutatkozott be Pécsett a Zsolnay Fényfesztivál. Idén június 30. és július 2. között esténként ismét fényárba borul a belváros, az ország legjobb fényfestő csapatai keltenek életre több mint 10.000 négyzetméternyi vetített felületet, mely európai viszonylatban is kimagasló, varázslatos látványosság.

Spanyol légtornászok álomszerű produkciója érkezik a város főterére, a Székesegyház monumentális homlokzatán újra mapping alkotások nemzetközi, pénzdíjazásos versenye várható. S mindeközben egyéb különleges kulturális programok – koncertek, színházak, újcirkuszi előadások – is várják az érdeklődőket. Pécs a hazai fesztiválszezon egyik legnagyobb, legkellemesebb meglepetésére készül.

 

HungaryCard Basic és Plus csomaggal egyaránt félárú Örökség jegy váltható 1 alkalommal maximum 2 fő részére.

Az Örökség jegy az alábbi helyszíneken a felsorolt látnivalók megtekintésére jogosít:
Zsolnay Kulturális Negyed:

A Zsolnay A Zsolnay Aranykora Gyugyi-gyűjtemény
Zsolnay Család- és Gyártörténeti Kiállítás,
Rózsaszín Zsolnay Kiállítás,
1861 Kesztyűmanufaktúra,
Labor  Interaktív Varázstér,
Zsolnay Mauzóleum,
Pécsi Galéria M21

Pécs belvárosában:
Cella Septichora Látogatóközpont,
Ókeresztény Mauzóleum,
Középkori Egyetem

Jegyek vásárolhatók a Zsolnay Kulturális Negyed összes infopontján, valamint a következő értékesítési pontokon: Cella Septichora Látogatóközpont, Kodály Központ, Művészetek és Irodalom Háza