fbpx
2017-07-03
Archívum

Tisza-tavi kalandozások – Máv Nosztalgia Élményvonattal a Tisza-tóra

A "Tisza-tavi kalandozások" utazás az ország legnagyobb mesterséges tavához gördíti el utasait.  Az egynapos kirándulások kedvelőinek a fakultatív programkínálataink mellett, lehetőségük van egy könnyed strandolásra is benevezni.

Hungary Carddal 25% kedvezmény maximum 2 fő részére a részvételi díjból!

Vonatunkban a már megszokott étkező- és bárkocsi mellett bicikliszállító kocsi is közlekedik majd, így utasaink kerékpárjaikat is magukkal hozhatják, hogy akár Poroszlón, akár Tiszafüreden leszállva kerékpártúrára indulhassanak. Kerékpárszállító kocsinkban az ülőhelyek egy üvegezett fallal vannak elválasztva a kerékpároktól, így vendégeink az egész utazás során figyelemmel kísérhetik biciklijeiket.

A szerelvény vonóerejét Füzesabony állomásig a V42 527 "Leó" villanymozdony, Füzesabony és Hortobágy között pedig az M40 114 "Púpos" dízelmozdony biztosítja.

Célállomásainkon változatos fakultatív, ökoturisztikai programot kínálunk, hogy a térség rengeteg látnivalója és élménye közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Természetesen egyéni programválasztásra is van lehetőség, sőt  a fedélzeten számos érdekességet is megosztunk a célállomásról.

további információ