fbpx
2017-08-02
Archívum

Pihenjen Sopronban, a hangulatos Rosengarten Hotelben!

A Rosengarten Hotel  családoknak, vagy pároknak egyaránt biztosítja a kellemes pihenést, kikapcsolódást a festői szépségű Sopronban.

HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a napi szobaárból!

A Rosengarten Hotel & Restaurant épülete kevesebb mint 1,3 km-re fekszik Sopron barokk óvárosától. A szálloda épületében egy szépségszalon és egy fogorvosi rendelő is működik. A közel-keleti ihletésű wellness-részlegben infraszauna, gőzfürdő és szolárium található. A gokart pálya 500 méterre található. Sopron buszpályaudvara 1 km-re, Bécs Schwechat repülőtere pedig 60 km-re fekszik. A szálloda ingyenes nyilvános parkolót kínál a helyszínen.

Minden szoba légkondicionált, és kábel TV-vel, valamint zuhanyzóval vagy káddal felszerelt saját fürdőszobával rendelkezik. Az ingyenes Wi-Fi az egész szállodában elérhető. Szobáink mindegyikéből gyönyörű kilátás tárul az Alpok keleti nyúlványaira. Karnyújtásnyira vannak a – szinte egész évben hófödte – Schneeberg, és a méltán híres Lőverek fenyvesei.

Főszakácsunk által vezetett konyhánk, jól képzett szakembereivel minden igényt kielégítő ételsorokat kínál kedves vendégeink számára. A hotel vendégei bőséges svédasztalos reggelivel kezdhetik napjukat. Az étteremben finom magyar és nemzetközi ételeket szolgálnak fel.

további információ