fbpx
month : 11/2017 8 találat

Bankkártyás fizetés a Hotelinfo Irodában!

Örömmel tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy mostantól bankkártyás fizetésre is van lehetőség irodánkban. (AMEX kivételével minden kártyát elfogadunk.)

HungaryCard 2018. Plus karácsonyi akció!

Karácsonyi akciónk keretében most megajándékozzuk egy 2017-es Plus kártyával, amennyiben teljes áron megvásárol egy 2018. évi HungaryCard Plus csomagot. Az akció 2017. december 15-én éjfélig tart.

Új kedvezményadó partnerünk a Sugár Bowling & Pub

A Sugár Bowling & Pub Budapest legnagyobb bowling centere, a teljesen felújított Sugár Üzletközpontban  tizedik éve várja vendégeit tíz professzionális, a legmodernebb technológiával felszerelt bowlingpályával.

HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a kártya felmutatására a bowlingjáték árából, illetve 1 alkalommal 50% kedvezmény a pályabérlés árából.

XVII. Adventi Kastélynapok a Gödöllői Királyi Kastélyban

Az esztendő legbensőségesebb időszakában ünneplőt ölt a Gödöllői Királyi Kastély az Adventi Kastélynapok idején is. Az ünnepre készülődve családi programokkal és gazdag látnivalóval várunk minden kedves látogatót. A gyermekeket különleges tárlatvezetésekkel, előadásokkal és kézműves foglalkoztatóval, a felnőtteket karácsonyi koncertekkel és operaelőadásokkal várjuk a kastélyba!

Adventi készülődés a MINIVERSUM-ban

Készüljön a karácsonyra a MINIVERSUM játszóházában!

HungaryCarddal felnőtt jegy mellé egy alkalommal ingyenes gyermekjegy váltható!

Metronóm Jazz Klub: Elsa Valle Afrocando – a Zsolnay Negyedben

A Magyarországon élő, féktelen energiájú kubai énekesnő, Elsa Valle igazi közönségkedvenc. Férjével, Winand Gáborral közös legújabb formációjukban az afro-jazz és a bebop stílusjegyeit ötvözik.

HungaryCard tulajdonosoknak 15% kedvezmény 2 fő részére a koncertjegy árából!

Robotverseny a Mobilis Interaktív Központban

A tavalyi nagy sikerű premier után 2017. december 2-án második alkalommal rendezi meg a Mobilis a FIRST LEGO League nemzetközi robotépítő és  programozó verseny regionális fordulóját Győrben, a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban.

HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény a belépőjegy árából!

Autópálya matrica – HD rendszerkarbantartás!

Az Autópálya ügyfélszolgálat nevében tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. 011. 19-én (vasárnap) hajnali a 01:00h és délelőtt 11:00h-ig terjedő időszakban a HD rendszerben karbantartási munkálatokat végeznek, így  időszakosan az adatbázisuk nem lesz elérhető. Ezen időszakon belül az autópálya e-matrica értékesítés szünetel.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!