fbpx
2017-12-12
Archívum

Új kedvezményadó partnerünk a Csodák Palotája

Megújult tartalommal, 2017 szeptember végén nyitotta meg kapuit Óbudán a több, mint 21 éves múltra visszatekintő Csodák Palotája.

HungaryCard tulajdonosok a belépőjegy megváltása esetén a körmozi vetítésen díjmentesen vehetnek rész!

 A tudományos szórakoztatóközpont 2 szinten, 5000 m2-en, több mint 250 – megtapogatható, elforgatható, megmászható és kipróbálható – játékkal, tematikus szabadulószobákkal, 5D, 9D, Körmozi élményvetítésekkel különböző interaktív kiállításokkal (Illúziók, Születés világa és Newton almáskertje) tudományos show-műsorokkal várja a családokat, randizókat, szülinapot ünneplőket, meg mindenkit, akiben még él a gyermeki kíváncsiság, hogy hogyan is működik a minket körülvevő világ.

Aki más szórakozásra vágyik, az mindenféle trükkös csocsóasztalnál, biliárdfoci pályán és érintőképernyős asztaloknál tesztelheti az ügyességét.
Kísérletezésre is van lehetőség van, a Richter Gedeon laborban és az Öveges teremben ahol látványos science show-k zajlanak. A Csopában hozzáértő kollégák segítik a jövő tudósait, hogy felhőtlen kikapcsolódásban legyen részük, ahol nemcsak a gyerekek foglalják le magukat órákra, de a felnőttek is megtalálják a nekik tetsző kikapcsolódási formát.

2db 1 főre szóló körmozi kupon, mely feljogosítja a felhasználót, hogy a Csopa belépőjegy megváltása esetén  1 körmozi vetítésen díjmentesen vegyen részt.