fbpx
2018-02-20
Archívum

Utazás Kiállítás 2018 Budapest – március 1-4 -ig a Hungexpo Vásárközpontban

Az A pavilon 207-es standján mi is kiállítunk, s a helyszínen vásári kedvezménnyel kínáljuk a HungaryCard mindkét típusát.
Basic kártya – 5.000 Ft, Plus kártya 10.000 Ft.

HungaryCard tulajdonosoknak – a szakmai nap kivételével – 50% kedvezmény a belépőjegy árából alkalmanként 2 főre, vagy egy alkalommal 4 főre.
A kedvezmény az 1-es fogadócsarnok 4-es pénztáránál, illetve a 3-as fogadócsarnok 1-es pénztáránál érvényesíthető.

Standunkon kvízjátékkal várjuk kedves vendégeinket, melynek fődíja egy két fős hosszú hétvége az Abacus Business & Wellness **** Hotelben.

Külföldi díszvendég: Marokkó

Az idei Utazás kiállítás külföldi díszvendége, Marokkó tavaly ősztől elérhető közelségbe került a magyar utazókhoz. Két fapados légitársaság biztosítja a közvetlen járatot Budapestről az észak-afrikai ország népszerű térségeibe, a királyi városba, Marrákesbe és az Atlanti-óceán partján elterülő Agadirba.

Belföldi díszvendég: Hévíz

Hévíz helyi termékkóstolóval, kosztümös fotóponttal, koktélokkal, kincskereső játékkal és akciós szállásajánlatokkal várja az érdeklődőket. Kóstoljon bele a hévízi élményekbe az Utazás Kiállításon és nyerjen hévízi wellness hétvégéket vagy egy családi (2 felnőtt és 2 gyermek részére szóló) hőlégballon repülést!

 

A kvízjátékot kitöltőket a Sápi Tímea kézműves gyümölcsbor manufaktúra közreműködésével vendégül látjuk egy kis borkóstolóra.